Facebook Pixel Sportdog.gr | Κάτας: "Μου άρεσε η αντίδραση - Σε αυτό θα χτίσουμε - Να τι είπαμε στο ημίχρονο και αλλάξαμε..."
Μπάσκετ
| 2021-01-28 00:17:00

Κάτας: "Μου άρεσε η αντίδραση - Σε αυτό θα χτίσουμε - Να τι είπαμε στο ημίχρονο και αλλάξαμε..."

Sportdog Team
Κάτας: "Μου άρεσε η αντίδραση - Σε αυτό θα χτίσουμε - Να τι είπαμε στο ημίχρονο και αλλάξαμε..."

Παναθηναϊκός: Ο Όντεντ Κάτας στάθηκε στην εικόνα του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη, τόνισε πως οι παίκτες του είχαν δύο διαφορετικά πρόσωπα και έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση του δευτέρου ημιχρόνου στην άμυνα.

Ο προπονητής των «πράσινων» τόνισε: «Δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονα για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν εκεί. Δεν είχαμε επιθετικότητα, δεν εκτελέσαμε το πλάνο μας αμυντικά/ Βοαστήκαμε με τα σουτ και τους επιτρέψαμε να βρουν εύκολους πόντους. Στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να μείνουμε στο πλάνο. Μου άρεσε ο τρόπος που αντέδρασαν οι παίκτες. Έκαναν εξαιρετική δουλειά στην άμυνα.

Πρέπει να χτίσουμε σε αυτό. Πρέπει να αρχίζουμε έτσι τα παιχνίδια. Είμαστε νέα ομάδα και δεν έχουμε εμπειρία Ευρωλίγκας και δεν μπορούμε να είμαστε κυρίαρχοι, αλλά μπορούμε να μάθουμε από αυτά τα παιχνίδια. Θα πάρει χρόνο να προσαρμοστούν οι παίκτες, αλλά με την προσπάθεια δεν υπάρχει χρόνο. Κάθε φορά που είμαστε στο παρκέ πρέπει να έχουμε την ανάλογη προσπάθεια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags