Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αποκαλύψεις Κάτας για Παπαγιάννη, Παπαπέτρου και Σαντ-Ρος - Μεγάλα ζόρια με Βαλένθια!
Μπάσκετ
| 2021-01-28 21:08:00

Αποκαλύψεις Κάτας για Παπαγιάννη, Παπαπέτρου και Σαντ-Ρος - Μεγάλα ζόρια με Βαλένθια!

Sportdog Team
Αποκαλύψεις Κάτας για Παπαγιάννη, Παπαπέτρου και Σαντ-Ρος - Μεγάλα ζόρια με Βαλένθια!

Παναθηναϊκός: Ο Όντεντ Κάτας αναφέρθηκε στην κατάσταση των τραυματιών του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης με τη Βαλένθια (30/1).

Ο Ισραηλινός τεχνικός παρουσιάστηκε αβέβαιος για το αν οι Παπαγιάννης, Παπαπέτρου και Σαντ-Ρος θα προλάβουν το παιχνίδι, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να απουσιάσουν και οι τρεις!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ιατρικό δελτίο του «τριφυλλιού»: «Πρέπει να περιμένουμε να δούμε. Ο Σαντ Ρος έχει έναν μυϊκό σπασμό, τον ταλαιπώρησε χθες. Θα περιμένουμε να δούμε πώς θα είναι αύριο. Όσο για τους άλλους δύο, τον Παπαπέτρου και τον Παπαγιάννη, ελπίζω τουλάχιστον έναν από τους δύο να μπορεί να πάρει μερικά λεπτά. Όμως, όπως γνωρίζετε το πρόγραμμα είναι δύσκολο. Οι τραυματισμοί είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Όλες οι ομάδες έχουν απουσίες. Με αυτό το πρόγραμμα που έχουμε αυτή την εβδομάδα τους χρειαζόμαστε όλους».

Για τη Βαλένθια: «Το σημαντικό είναι να παίξουμε καλή άμυνα. Πρόκειται για μία μοναδική ομάδα, με ποιότητα, καλό προπονητή, που ποστάρει και παίζει pick 'n pop με τους ψηλούς της. Η Βαλένθια τρέχει στην επίθεση με ένταση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν έχουμε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε, μόνο τη σημερινή προπόνηση και το αυριανό πρωί. Ελπίζω πως θα αρχίσουμε καλά το παιχνίδι αύριο και θα το τελειώσουμε εξίσου καλά. Η συγκέντρωση και η έντασή μας πρέπει να ξεκινήσουν από την άμυνα».

Για την εμφάνιση των Ζακ Όγκαστ - Μάρκους Φόστερ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Μιλήσαμε ήδη για τραυματισμούς και δύσκολο πρόγραμμα. Τους χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες. Δεν έχει σημασία ποιος μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω. Χθες το έκαναν εκείνοι. Όμως, υπάρχει ένας λόγος που βρίσκονται εδώ και αγωνίζονται στον Παναθηναϊκό. Κάθε παίκτης πρέπει να είναι έτοιμος για αυτές τις καταστάσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags