Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Προμηθέας: Απίθανο "χαρακίρι" του ΠΑΟ στο φινάλε - Τεράστιο διπλό ο Προμηθέας! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2021-01-31 18:55:00

"Βόμβα" στο ΟΑΚΑ - Απίθανο "χαρακίρι" του ΠΑΟ στο φινάλε - Τεράστιο διπλό ο Προμηθέας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Βόμβα" στο ΟΑΚΑ - Απίθανο "χαρακίρι" του ΠΑΟ στο φινάλε - Τεράστιο διπλό ο Προμηθέας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παναθηναϊκός - Προμηθέας: Ο Παναθηναϊκός "αυτοκτόνησε" χάνοντας την μπάλα στις δύο από τις τρεις τελευταίες κατοχές του και ο Προμηθέας τον τιμώρησε παίρνοντας μια απίθανη νίκη με 80-78 στο ΟΑΚΑ!

Οι Πράσινοι βρέθηκαν μπροστά με 7 πόντους (78-71) στο 39ο λεπτό, αλλά οι Πατρινοί ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με σερί 9-0 και θριάμβευσαν στο ΟΑΚΑ.

Με 28 δεύτερα να απομένουν για το φινάλε ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά με 78-76 και είχε την μπάλα στα χέρια του. Οι Νέντοβιτς και Παπαπέτρου δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στην πίεση του Προμηθέα και έχασαν την μπάλα, με τον Τζέριαν Γκραντ να ισοφαρίζει σε 78-78. Στην επόμενη κατοχή ο Έβανς έκλεψε ξανά την μπάλα για τον Προμηθέα, αυτή τη φορά από τον Μποχωρίδη, και πέτυχε το καλάθι της νίκης (78-80), αφού στην τελευταία επίθεση οι παίκτες του Παναθηναϊκού "κόλλησαν" και ο Παπαπέτρου αστόχησε σε δύσκολο τρίποντο εκτός ισορροπίας!

Ένας πρώην «πράσινος», ο Γιάννης Αθηναίου «σκότωσε» την ομάδα του Όντεντ Κάτας, σημειώνοντας 18 πόντους με 4/7 τρίποντα. Ο Τζεράι Γκραντ ήταν «καυτρός» με 17 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ ο αδελφός του Τζεράιν Γκραντ είχε συγκομιδή 16 πόντους, 7 ασίστ και 5 ριμπάουντ.

Κουρασμένος από τους δύο αγώνες στη Euroleague την περασμένη εβδομάδα, ο Παναθηναϊκός υπέστη τη 2η ήττα του, μετά από αυτή στο Λαύριο, αλλά και την πρώτη εντός έδρας την τρέχουσα αγωνιστική. Ο αρχηγός του, Ιωάννης Παπαπέτρου, πέτυχε 26 πόντους, double double o Μήτογλου με 16 πόντους και 15 ριμπάουντ, ενώ 12 πόντους πρόσθεσε ο Μπέντιλ. 

Ο Παναθηναϊκός που την Παρασκευή (5/2, 21:00) αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στη Euroleague, ισοβαθμεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Basket League με ΑΕΚ και Λαύριο, με 22 βαθμούς, αλλά έχει έναν αγώνα λιγότερο. Ο Προμηθέας έφτασε τους 20 βαθμούς, έναν λιγότερο από το Περιστέρι που έχει όμως και έναν περισσότερο αγώνα από την ομάδα της Πάτρας. 

Τα δεκάλεπτα: 16-14, 36-43, 58-55, 78-80

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags