Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Με θρίαμβο του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στο ΣΕΦ, αποτέλεσμα που μοιάζει καταδικαστικό για τα όνειρα του Ολυμπιακού να καταλάβει μια θέση στην πρώτη οκτάδα της Euroleague.

Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών είναι έντονα δυσαρεστημένοι, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από τα σχόλιά τους στο Twitter. Τα "πυρά" του κόσμου συγκέντρωσε κυρίως ο Γιώργος Μπαρτζώκας, τον οποίο οι "ερυθρόλευκοι" οπαδοί θεωρούν υπεύθυνο για την πολύ κακή εικόνα της ομάδας, ενώ στο στόχαστρο βρέθηκαν και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι για τον αγωνιστικό σχεδιασμό, με την κριτική στους παίκτες να είναι μεν υπαρκτή, αλλά να περνά σε δεύτερη μοίρα.

Στην αντίπερα όχθη, οι φίλοι του Παναθηναϊκού... πλέουν σε πελάγη ευτυχίας για τη σπουδαία νίκη στο ντέμρπι. Στα σχόλιά τους, τα εύσημα κερδίζει ο Όντεντ Κάτας, ενώ δεν λείπει και η "καζούρα" στον "αιώνιο" αντίπαλο για τον διαφαινόμενο αποκλεισμό του από την πρώτη οκτάδα.

Παράλληλα, έντονη κριτική ασκείται και στη διαιτησία, με αρκετούς φιλάθλους του Παναθηναϊκού να διαμαρτύρονται για κάποια από τα σφυρίγματα της αναμέτρησης.

Διαβάστε μερικά από τα πιο ενδεικτικά σχόλια:

Ο Μπαρτζωκας είχε μια εβδομάδα να ετοιμάσει τον Ολυμπιακό για το ντέρμπι και ο Κάτας δυο εβδομάδες να συμμαζέψει τον Παναθηναϊκό... Βρείτε τις διάφορες...Καληνύχτα!

Εκεί στην ΚΑΕ πάρτε μια απόφαση.. ή θα μείνει ο Μπαρτζωκας χωρίς Σπαν ή θα μείνει ο Σπαν χωρίς Μπαρτζωκα

Σήμερα διώχνεις Χάρισον , Έλις. Δεν υπάρχει λόγος να τους έχεις στην ομάδα. Θα έβαζα και Μάρτιν αλλά για 2-3ος δεν είναι κακός. ΥΓ. Έχετε μετρήσει πόσοι έχουν κάνει ρεκόρ καριέρας εναντιον μας φέτος..?

Παιδια προσοχή στο parking, μάσκες και αποστάσεις. Δεν αξίζει να αρρωστήσουμε για μια ήττα

Ο #OlympiacosBC κρατιέται στο παιχνίδι από την διαιτησία και μόνο, από τα ανάποδα και ανύπαρκτα φάουλ της ευρωλιγδας

Το επίπεδο Διαιτησίας είναι πάρα μα πάρα πολύ χαμηλό.... Μήπως Λέω...Μήπως... να κόβονταν τα εγγυημένα συμβόλαια των διαιτητών ??

ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΡΑΓΩΔΊΑ Κ ΑΗΔΙΑ ο #OlympiacosBC. Ένα τυχάρπαστο τσούρμο  κ τπτ άλλο. Καταντησατε γελοιοι όλοι σας!!

Σορι συν-Ολυμπιακοί μου, αλλά μέχρι ν' αλλάξει κάτι σ' αυτό το τσίρκο που μας παρουσιάζουν για ομάδα Μπαρτζώκας και Σία, ειλικρινά εύχομαι να τρώμε φάπα σε κάθε αγωνιστική. Ειλικρινά. Χίλια μπράβο στον Παναθηναϊκό.

Για τη ξεφτιλα που σε αναγκασαν να παιξεις Α2

Με αυτά και με αυτά με κάνετε να ξαναδώ ευρωλιγκα τον ερχόμενο Οκτώβρη. Περισυ το κόψαμε Μάρτιο, τώρα Φλεβάρη.

Ο Σαντ-Ρος έστειλε 6 και βγήκε για περίπατο στη ρακέτα του Ολυμπιακού απόψε..

Έκτακτο: Τα σουπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος έχουν προσφορά 6+2 = μία 8αααααδα

μπύρες μάρκας Μποχωμπυριαν

Ευτυχώς που δεν έχουμε κάνει μεταγραφές γιατί η ομάδα είναι κοντά στο να ρολάρει. Μάλλον θα γίνει την τελευταία αγωνιστική. #OlympiacosBC

Tι κάνετε ρε, πιωμένοι είστε; #OlympiacosBC

Αυτό δεν είναι μπάσκετ, αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Δεν με νοιάζει το αποτέλεσμα #OlympiacosBC

Όχι εμείς είμαστε όλοι τρελοί που φωνάζουμε ότι δεν έχουμε ούτε μισό Σέντερ όλη τη χρόνια #OlympiacosBC

Nα πούμε αλήθειες ? Χωρίς Nedovic ο Παναθηναϊκός παίρνει πολλά από πολλούς. Χωρίς Σπανούλη ο Ολυμπιακός μπορεί να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο.

Μπράβο στους παίκτες του Παναθηναϊκου ο,τι και να γίνει. Ήρθαν με κόντρα προγνωστικά και δίνουν το 100% για την αξιοπρέπεια της φανέλας. Ξεβρακωθηκε οριστικά ο Μπαρτζωκας αλλά και οι αδιάφοροι ξένοι της ομάδας. Του χρόνου πάλι.

Τόσο ΤΡΑΓΙΚΟ μπάσκετ δεν έχω ξαναδεί από την ομάδα.

Στο γκολφ πιο εύκολα βρίσκουν τρύπα  #OlympiacosBC

Μαρινάκη ηρθε η ώρα να πάρεις μετά το Mega και το Μπάσκετ του Ολυμπιακού!

Το ποσο μάγκες σας έχει κάνει ο μπιλαρας όλα αυτά τα χρόνια εκεί στην ΚΑΕ,και το πόσες αδυναμίες σας έχει καλύψει,φέτος φαίνεται..

Στο περσινό καφενείο μας γλύτωσε ο κορονοιος φέτος θα το πιούμε όλο το ποτήρι #OlympiacosBC

Από τα 5 φάουλ του Μποχωρίδη, τα 3 είναι ανύπαρκτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρέλα ΠΑΟ μετά τον θρίαμβο στο ΣΕΦ - Το… αφεντικό τρελάθηκε, σκάει μεταγραφάρα - Εκεί χτυπάει!