Facebook Pixel Ολυμπιακός: Eίναι στην χειρότερη θέση που θα μπορούσε να βρεθεί.
| 2021-02-06 15:45:00

Δύσκολες ώρες για Μπαρτζώκα - Τέλος εποχής για Σπανούλη και Πρίντεζη - Ξενερωμένος ο Σλούκας!

του Pick n' Scroll
Δύσκολες ώρες για Μπαρτζώκα - Τέλος εποχής για Σπανούλη και Πρίντεζη - Ξενερωμένος ο Σλούκας!

Ολυμπιακός: Eίναι στην χειρότερη θέση που θα μπορούσε να βρεθεί. Δεν είναι μόνο ότι ουσιαστικά μένει εκτός κυνηγιού της οκτάδας από τόσο νωρίς. Είναι ότι το παθαίνει αυτό μέσα στο «σπίτι» του και από τον Παναθηναϊκό. Και από έναν Παναθηναϊκό, που μέχρι πριν το ντέρμπι του ΣΕΦ ήταν στα χειρότερά του. Και χωρίς τον Νέντοβιτς, πολλοί φίλοι του «τριφυλλιού» δεν ήθελαν να δουν καν το παιχνίδι, πιστεύοντας ότι θα έρθει και μάλιστα εύκολα η ήττα.

Οι «πράσινοι», όμως, ήταν εκπληκτικοί, έκαναν το καλύτερό τους φετινό παιχνίδι και τελείωσαν τον Ολυμπιακό. Με τους περισσότερους φίλους των Πειραιωτών να τα έχουν με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και ουσιαστικά να ζητούν την αποχώρησή του. Αν υπήρχε κόσμος στα γήπεδα, χθες θα γινόταν ο κακός χαμός. Κακός χαμός γίνεται και πάλι, αλλά πλέον διαδικτυακά.

Οι ώρες, που διανύουμε, είναι πολύ δύσκολες για την ομάδα του Πειραιά και οι Αγγελόπουλοι καλούνται να πάρουν αποφάσεις. Το να φύγει ο Μπαρτζώκας, λέγεται εύκολα, αλλά δεν γίνεται και εύκολα για τον λόγο ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Και για να φύγει, θα πρέπει να αποζημιωθεί.

Προς το παρόν, βέβαια, δεν προκύπτει από πουθενά ότι υπάρχει επιθυμία για διαζύγιο. Ο κόσμος το ζητάει και τίποτα παραπάνω.

Φαίνεται, όμως, ότι κάτι δεν λειτουργεί καλά στον Ολυμπιακό. Την γλώσσα του σώματος δεν μπορείς να την αγνοήσεις. Ολοι στάθηκαν στην κουβέντα, που είχαν στον πάγκο, στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Βασίλης Σπανούλης με τον Γιώργο Πρίντεζη. Μία εικόνα, που δημιούργησε πολλά συναισθήματα σε όσους την είδαν. Αλλοι μίλησαν για τέλος εποχής, άλλοι το ότι αυτοί οι δύο παικταράδες δεν ήταν στο παρκέ στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Την ίδια ώρα αυτό, που ακούγεται είναι και ότι κι ο Σλούκας δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εν γένει λειτουργία της ομάδας.

Το τι θα γίνει, θα φανεί τις επόμενες μέρες. Αν ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει ως έχει ή θα γίνουν αλλαγές, όχι απαραίτητα προπονητή (που είναι πολύ δύσκολο να γίνει), αλλά παικτών. Και αυτό, πάντως, δεν είναι εύκολο, καθώς για να φύγει ένας παίκτης, θα πρέπει να αποζημιωθεί.

Και για τον Ολυμπιακό αν δεν προκριθεί η σεζόν τελειώνει σε 2 μήνες. Αρχές Απριλίου, οι υποχρεώσεις για τους Πειραιώτες ολοκληρώνονται με το παιχνίδι με την Χίμκι, αφού ως γνωστόν δεν συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.

Όπως και αν έχει, κάτι πρέπει να γίνει και μάλιστα άμεσα για να ικανοποιηθεί και ο κόσμος του Ολυμπιακού, ο οποίος ειδικά από χθες το βράδυ ζει μία πίκρα, που δεν ήθελε να την γευτεί με τίποτα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβες Μαρινάκη! Με αυτούς υπέγραψε - Τίναξε την μπάνκα στον αέρα - Φτιάχνει 11άδα για "όργια"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags