Facebook Pixel Ολυμπιακός: Tα ονόματα του ακούγονται στο Λιμάνι!
| 2021-02-09 14:00:00

"Τέλος" ο Σπανούλης από Ολυμπιακό! Θέλουν "Παπαγιάννη" οι Αγγελόπουλοι - Φέρνει Χουγκάζ!

του Pick n' Scroll
"Τέλος" ο Σπανούλης από Ολυμπιακό! Θέλουν "Παπαγιάννη" οι Αγγελόπουλοι - Φέρνει Χουγκάζ!

Ολυμπιακός: Είναι στην χειρότερη θέση, που θα μπορούσε να είναι. Εχασε από τον χειρότερο Παναθηναϊκό των τελευταίων ετών και πλέον είναι με το ενάμιση πόδι εκτός Ευρωλίγκας. Αν υπήρχε κόσμος στα γήπεδα, τώρα τα δεδομένα μάλλον θα ήταν διαφορετικά, αφού η δυσφορία για το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας, καθώς και για τα αποτελέσματα είναι τεράστια. Δεν…άνοιξε μύτη, όμως, και η γκρίνια περιορίζεται στο διαδίκτυο.

Όπως τονίζει συνεχώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας με αυτά, που γίνονται στην Ευρωλίγκα, τίποτα δεν έχει τελειώσει όσον αφορά στη πρόκριση. Ολοι, όμως, γνωρίζουν και παραδέχονται ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει πλέον ένα θαύμα. Από αυτά, όμως, που δεν πραγματοποιούνται.

Πάντως, το βλέμμα έχει στραφεί ήδη στη νέα σεζόν και γίνονται κινήσεις για την κατάρτιση του ρόστερ. Στο πλαίσιο αυτό είναι και η επέκταση της συνεργασίας με τον Σακίλ ΜακΚίσικ. Ο Αμερικάνος γκαρντ έχει αρκετά μειονεκτήματα, τα πλεονεκτήματά του, όμως, είναι περισσότερα και για αυτό οι Πειραιώτες αποφάσισαν να τον κρατήσουν μέχρι το 2023.

Αντίθετα, δεν αναμένεται να γίνει το ίδιο με τους Τζένκινς και Χάρισον, οι οποίοι δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Μόνο αν από δω και πέρα κάνουν «όργια» και η ομάδα τους περάσει στην οκτάδα, θα έχουν τύχη να μείνουν.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάξουν, λοιπόν, για δύο παικταράδες στην περιφέρεια. Και οι δυο θα γίνουν τρεις αν ο Βασίλης Σπανούλης πει αντίο στα παρκέ, κάτι, που είναι το επικρατέστερο.

Ο Ολυμπιακός δύσκολα θα πάει για πολύ μεγάλο όνομα τύπου Καλάθη. Δεν είναι η τσέπη του για τέτοια πράγματα. Θα κοιτάξει να βρει και πάλι έξυπνες λύσεις, κυρίως από το Τσάμπιονς Λιγκ και το Eurocup. Παίκτες, δηλαδή, σαν τον ΜακΚίσικ. Όπως είναι ο Κέντρικ Πέρι, ο οποίος κάνει τρομερή χρονιά με την Τσεντεβίτα. Ο Πέρι είναι πλέι-μέικερ, που τα... σπάει, και του χρόνου θα παίξει σίγουρα στην Ευρωλίγκα. Η ομάδα του Πειραιά, όμως, θα πάρει, όμως, και έναν γκαρντ από την Ευρωλίγκα. Έναν παίκτη όχι ακριβό, αλλά σαν τον Λόιντ ή τον Ουόλντεν του Ερυθρού Αστέρα.

Αλλαγές θα γίνουν και στην φροντ-λάιν αφού ο Ελις δεν πρόκειται να μείνει, ενώ μάλλον το ίδιο θα συμβεί και με τον Λιβιό. Θα κοιτάξουν οι Πειραιώτες να πάρουν πριν από όλα έναν σέντερ φόβητρο στο στυλ του Ταβάρες και του Παπαγιάννη.

Και τέλος θα ενισχύσουν και τον ελληνικό τους κορμό με 2-3 παίκτες. Ο Χουγκάζ του Ιωνικού, ο Λούντζης του Προμηθέα και ο Καλαϊτζάκης της Νεβέζις είναι κάποια ονόματα, που μπορούν να απασχολήσουν.

Οι Αγγελόπουλοι δεν είναι ικανοποιημένοι από την πορεία του Ολυμπιακού, γνωρίζουν, όμως, να παλεύουν και θα κάνουν και πάλι το καλύτερο δυνατό για την ομάδα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε μόλις: Χαλάει ο κόσμος στον Ολυμπιακό - Ανακοινώθηκε για τον Ζοσέ Σα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags