Facebook Pixel ''Κρίμα και... αυτοκτονία''
Μπάσκετ
| 2011-11-10 00:57:00

''Κρίμα και... αυτοκτονία''

''Κρίμα και... αυτοκτονία''

Αυτόχειρα χαρακτηρίζουν τον Ολυμπιακό τα “ερυθρόλευκα” Media αφού έχασε... δικό του παιχνίδι με την Καντού για την Ευρωλίγκα.

Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν το θέμα τα ολυμπιακά sites:

Katimagiko.gr

Αυτοκτονία Νο2

Δεύτερη διαδοχική αυτοκτονία για τον Ολυμπιακό, που έχει μία νίκη σε τέσσερα ματς στην Ευρωλίγκα. Η ομάδα του Ιβκοβιτς έκανε τα εύκολα, δύσκολα και έχασε ένα ακόμα δικό της παιχνίδι, αυτή τη φορά από την Καντού, λόγω απειρίας.

Redplanet.gr

Αυτοκτόνησε ξανά στο τέλος

Δεύτερη ήττα λίγο πριν το τέλος του αγώνα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ηττήθηκε με 64-63 από την Καντού στην Ιταλία, έχοντας για μοιραίο παίκτη τον Χάινς, ο οποίος αστόχησε εις διπλούν.

Gavros.gr

Κρίμα, κρίμα, κρίμα...

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 64-63 στην Ιταλία από την Καντού σε ένα ματς που ήταν δικό του...

Rednews.gr

Χάσαμε δικό μας παιχνίδι...

Ο τεράστιος Βασίλης Σπανούλης, που πήρε από το χέρι στα δύσκολα τον Ολυμπιακό και έπαιξε στην επίθεση μόνος του ολόκληρη την Καντού, και ο πολύ καλός Μάρκο Κέσελ δεν ήταν αρκετοί για να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στη νίκη που ηττήθηκε στο τέλος (64-63). Οι ερυθρόλευκοι ήταν κυρίαρχοι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης κι ενώ διαχειρίστηκαν αρκετά καλά τα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού δεν έκαναν το πρώτο τους διπλό, καθώς ο ανέτοιμος λόγω τραυματισμού Χάινς, δεν κατάφερε να δώσει τη νίκη στην τελευταία φάση…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags