Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Γολγοθάς" στο Κύπελλο αν κλείσουν οι ημερομηνίες
Μπάσκετ
| 2021-02-19 21:26:00

Ανατροπή με το Κύπελλο - "Γολγοθάς" για τον Παναθηναϊκό αν κλείσουν οι ημερομηνίες

Sportdog Team
Ανατροπή με το Κύπελλο - "Γολγοθάς" για τον Παναθηναϊκό αν κλείσουν οι ημερομηνίες

Παναθηναϊκός: Το χτύπημα του κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό εκτός από τα προβλήματα που έφερε στους «πράσινους», προκάλεσε και ένα… αλαλούμ στο πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με τις ημερομηνίες πλέον να μην… βγαίνουν οι ΕΟΚ ζήτησε με επιστολή της από τον ΕΣΑΚΕ να υπάρξει αλλαγή ημερομηνιών για την 16η αγωνιστική της Basket League, που είναι προγραμματισμένη να γίνει το διήμερο 6-7 Μαρτίου ώστε να μπουν εκεί οι αγώνες του Κυπέλλου. Αν συμβεί κάτι τέτοιο στις δύο μέρες θα μπουν ο προημιτελικός του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι, ο ημιτελικός του νικητή της αναμέτρησης με το Λαύριο, με τον τελικό με τον Προμηθέα να ψάχνει… ημερομηνία.

Βέβαια αν συμβεί κάτι τέτοιο ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να ανέβει έναν… Γολγοθά. Στις αρχές Μαρτίου είναι προγραμματισμένη και «διαβολοβδομάδα» για την Euroleague, πράγμα που σημαίνει διπλή αγωνιστική δράση σε μια εβδομάδα.

Συγκεκριμένα στις 26 Φεβρουαρίου ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βερολίνο και στις 28/2 με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.Συνεχίζει με διπλή αγωνιστική για τη Euroleague, όπου στις 2 Μαρτίου θα παίξει εντός με την Μπαρτσελόνα και 4 Μαρτίου στο Μόναχο με την Μπάγερν. Άρα ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παίξει στις 7 Μαρτίου τον προημιτελικό με το Περιστέρι. Κι αν προκριθεί στις 9 του ίδιου μήνα τον ημιτελικό με το Λαύριο καθώς στις 11/3 έχει εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags