Facebook Pixel Παναθηναίκός - Μάριο Χεζόνια: Ανακοίνωσε ότι διατηρεί τα δικαιώματά του η Μπαρτσελόνα
Μπάσκετ
| 2021-02-23 00:05:00

Η ανάρτηση της Μπαρτσελόνα που "πάγωσε" τους Παναθηναϊκούς - Τι αναφέρει για Χεζόνια!

Sportdog Team
Η ανάρτηση της Μπαρτσελόνα που "πάγωσε" τους Παναθηναϊκούς - Τι αναφέρει για Χεζόνια!

Παναθηναίκός - Μάριο Χεζόνια: Το παγκόσμιο μπάσκετ συνεχίζει να κινείται γύρω από τη μεταγραφή του Μάριο Χεζόνια στο Παναθηναϊκό και η Μπαρτσελόνα δεν θα μπορούσε να αναφέρει κάτι για το συγκεκριμένο θέμα.

Έτσι οι «μπλαουγκράνα» έκαναν μια ανάρτηση στον στο επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Twitter όπου ανέφεραν ότι ο «Super Mario» θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό μέχρι τις 30 Ιουνίου 2021 με την καταλανική ομάδα να διατηρεί τα δικαιώματά του στην Ευρώπη.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μπαρτσελόνα γράφει: «Ο Χεζόνια θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό μέχρι τις 30 Ιουνίου 2021. Η Μπαρτσελόνα, η οποία έχει τα δικαιώματα του παίκτη στην Ευρώπη, συμφώνησε με την ελληνική ομάδα για να παίξει εκεί ο αθλητής στους τελευταίους μήνες της χρονιάς. Όταν η περίοδος 2020/21 ολοκληρωθεί, τότε θα συνεχίσουμε να έχουμε τα δικαιώματα του Χεζόνια στην Ευρώπη».

Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά αν η Μπαρτσελόνα θελήσει το καλοκαίρι να αποκτήσει τον Χεζόνια μπορεί να προσφέρει τα ίδια χρήματα με την πρόταση που θα έχει ο Κροάτης για να τον φέρει στην Βαρκελώνη. Αν απ’ την πλευρά του ο «Super Mario» δεν θελήσει να επιστρέψει στην Ισπανία υπάρχει buy out στο συμβόλαιό του με τους «μπλαουγκράνα» που κάνει κάθε ομάδα να μπορεί να πληρώσει και ο Κροάτης να είναι… ελεύθερος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags