Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μάριο Χεζόνια: Ενημέρωσε ότι θα πληρώσει πρόστιμο οπαδών της ομάδας
| 2021-02-26 14:37:00

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτό που έκανε ο Χεζόνια - Θα τον λατρέψουν οι οπαδοί - Δήλωση-ΣΟΚ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτό που έκανε ο Χεζόνια - Θα τον λατρέψουν οι οπαδοί - Δήλωση-ΣΟΚ!

Παναθηναϊκός - Μάριο Χεζόνια: Ενημέρωσε ότι θα πληρώσει πρόστιμο οπαδών της ομάδας, αν κάποιος δέχτηκε τέτοιο στη χθεσινή επίσκεψή του στο αεροδρόμιο!

«Νιώθω απίστευτα. Δεν έχω λόγια. Είμαι ενθουσιασμένος και πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα μετά από τόσο καιρό και που θα ξεκινήσω να παίζω», ανέφερε αρχικά στο όμορφο βίντεο της «πράσινης» ΚΑΕ ο Χεζόνια, προτού σχολιάσει την υποδοχή των φιλάθλων:

«Ήξερα ότι οι φίλαθλοί μας είναι... τρελοί, είμαι και εγώ έτσι, αλλά αυτό ήταν κάτι διαφορετικό. Είναι σίγουρα οι καλύτεροι στον κόσμο. Με υποδέχτηκαν μέσα στην πανδημία με αυτόν τον τρόπο και εγώ θα τους είμαι για πάντα ευγνώμων. Θα τους το επιστρέψω στο γήπεδο. Αν κάποιος πάρει πρόστιμο, θα το τακτοποιήσω εγώ!».

Στη συνέχεια τόνισε: «Όλα δείχνουν πολύ ωραία, μου άρεσε που το έζησα αυτό. Τώρα πρέπει να μείνουμε σοβαροί. Έχουμε τρεις μήνες μπροστά μας. Το τελευταίο καιρό αφιέρωσα χρόνο σε μένα και στην οικογένειά μου, όμως ο χρόνος... τρέχει. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Άλμπα, στο οποίο δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ λόγω της διαδικασίας με τα τεστ του Covid-19. Από το ματς με τον Άρη όμως πρέπει ν είμαστε σοβαροί. Να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στην Euroleague και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags