Facebook Pixel Παναθηναϊκός – Νεμάνια Νέντοβιτς: Στη λίστα της Ρεάλ ο Νέντοβιτς
| 2021-03-01 16:51:00

Σοκ στον Παναθηναϊκό – "Μπάσιμο" από κορυφαία ομάδα για Νέντοβιτς!

Sportdog Team
Σοκ στον Παναθηναϊκό – "Μπάσιμο" από κορυφαία ομάδα για Νέντοβιτς!

Παναθηναϊκός – Νεμάνια Νέντοβιτς: Φαίνεται ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν τους μπασκετικούς… galacticos, θέλοντας να χτυπήσει το ρόστερ της Μπαρτσελόνα.

Έτσι το καλοκαίρι οι Ισπανοί είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν πολλά εκατομμύρια και σύμφωνα με τη σέρβικη ιστοσελίδα MozzartSport έχουν στη λίστα τους και τον Σέρβο γκαρντ των Πρασίνων.

Είναι γνωστό άλλοστε ότι οι Μαδριλένοι παρακολουθούν το Νέντο, από τότε που έπαιζε στην Ουνικάχα Μάλαγα, όμως οι φετινές εμφανίσεις με τους Πράσινους τον κάνουν να εξετάζεται σαν αντιστάτης του Κάρολ. Παράλληλα το ίδιο δημοσιέυμα αναφέρει ότι στην λίστα του Πάμπλο Λάσο είναι και ο Βασίλιε Μίσιτς της Εφές, με την Ρεάλ να είναι έτοιμη να δώσει 2,5 εκατομμύρια τον χρόνο για να τον ντύσει στα… λευκά.

Στο στόχαστρο της "Βασίλισσας" βρίσκεται και ο Μπούκερ, που αποχωρεί από την Χίμκι, ενώ οι Σέρβοι κάνουν λόγο πως η Ρεάλ θα προχωρήσει σε μείωση αποδοχών στον Σέρχιο Γιούλ, ενώ θα αφήσει ελεύθερο τον Λαπροβίτολα, που ήθελε ο Παναθηναϊκός, αφού με πιθανή έλευση του Νεμάνια Νέντοβιτς η περιφέρειά της είναι υπερπλήρης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags