Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μάριο Χεζόνια: Τρέλα για Χεζόνια: "Ο κορυφαίος της Ευρώπης, 20.000 στο ΟΑΚΑ"
Μπάσκετ
| 2021-03-02 23:37:00

Τρέλα για Χεζόνια: "Κορυφαίος στην Ευρώπη, 20.000 στο ΟΑΚΑ" - "Τα ίδια έκαναν στο ΣΕΦ με Σπανούλη…"

Sportdog Team
Τρέλα για Χεζόνια: "Κορυφαίος στην Ευρώπη, 20.000 στο ΟΑΚΑ" - "Τα ίδια έκαναν στο ΣΕΦ με Σπανούλη…"

Παναθηναϊκός - Μάριο Χεζόνια: Στο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό, ο Μάριο Χεζόνια έδειξε έτοιμος να κάνει τη διαφορά και οι 21 πόντοι του επισκίασαν την ήττα του Τριφυλλιού από τη Μπαρτσελόνα.

Εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς με μια... βόλτα στα social media ότι τους φίλους του Παναθηναϊκού ελάχιστα ασχολούνται με το αποτέλεσμα του αγώνα και περισσότερο εξυμνούν την απόδοση του "Σούπερ Μάριο".

Στα σχόλια των μπασκετόφιλων στο Twitter, κυριαρχούν σχόλια για την κλάση του Κροάτη και το γεγονός ότι πραγματοποίησε εξαιρετικό ντεμπούτο παρά το γεγονός ότι προερχόταν από μακρά αγωνιστική απουσία.

Φυσικά δεν λείπει και η ανάλογη καζούρα από οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι εστιάζουν στην ήττα του Παναθηναϊκού, πικάροντας τους αντιπάλους του ότι... παραβλέπουν το τελικό αποτέλεσμα και πανηγυρίζουν για έναν παίκτη.

Δείτε μερικά από τα πιο ενδεικτικά σχόλια:

21 πόντους λέει ο Χεζόνια. Βέβαια οι γαύροι τον έβγαλαν Τζεντίλε πριν τον δουν. Ας είναι

Πρώτο καλάθι του Χεζόνια από γκολ φάουλ που του έκανε ο Καλάθης. Ποιητικό.

Χωρίς covid σήμερα θα χαμέ sold out με Μήτσο Φράνκι παρέα με Σάρας σε αποθέωση.. βράβευση Καλάθη και ντεμπούτο χεζονια...και ειδικό καλεσμενο Ντέγιαν..you cant even imagine

Σαν πολύ εύκολα δεν δίνουν τα φάουλ στον Χεζονια οι διαιτητές? Δεν μας έχουν συνηθίσει έτσι. Τι κάνει το όνομα ε...

ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟΣ Ο ΧΕΖΟΝΙΑ. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

Ο Χεζονια έχει κάνει τον Αμπρινες να φαίνεται σαν κορασίδα του Πανελλήνιου στο ματσάρισμά τους

Η επιθετικοτητα του Χεζονια προς το καλαθι και η ικανοτητα του να παιρνει φαουλ ειναι κατι που εχει λειψει απο την ομαδα εδω και πολλα χρονια!

Scouting report όλων ομάδων εναντίον Παναθηναϊκού: -ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΔΕΞΙΑ Ο ΧΕΖΟΝΙΑ. (αριστερά δεν πάει, προτιμάει 90 τοις εκατό να περνάει δεξιά.)

Το μονο κριμα αποψε δεν ειναι που χασαμε ΑΛΛΑ που ο Χεζονια στην πρωτη του εμφανιση δεν εζησε με 20.000 κοσμο να φωναζει το ονομα του

Ο Χεζονια εμφανώς χωρίς ρυθμο, έδειξε πόσο υψηλού επιπέδου παίκτης είναι. Ένα επίπεδο τουλάχιστον πάνω από όλους τους συμπαίκτες του.

Παίδες ο Χεζόνια έπαιξε καλά απόψε γιατί ήθελε να εντυπωσιάσει την Μπαρτσελόνα για να τον κρατήσει το καλοκαίρι. Πρώτοι εδώ

Ο Αγραβανης με τον Μπογρη και τον Τζεντιλε ειχαν ιδιο ξεκινημα με τον Χεζονια

Τι συγκρίνεις ρε; Αγραβανης>>>>>>> Χεζονια

Και ο Χεζόνια και ο Νέντοβιτς θέλουν πολύ την μπάλα στα χέρια τους,ο Χεζόνια ίσως τη θέλει και περισσότερο. Είμαι περίεργος πως θα είμαι το παιχνίδι μας με αυτούς τους δύο μαζί.

βλέποντας το χαμό του μπασκετικού λαού για τον δανεικό Χεζόνια θυμήθηκα το " οι γάβροι πανηγυρίζουν για το ρεκόρ του Σπανούλη", τη βραδιά που ο Σπαν έγινε πρώτος σκόρερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εντυπωσιακός και... ανέτοιμος Χεζόνια - Αυτόν θέλει ο ΠΑΟ δίπλα του- Σούπερ όνομα, τι ψάχνει ο Κάτας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags