Facebook Pixel Τζόρντι Μπερτομέου – Euroleague: Αισιοδοξία Μπερτομέου για κόσμο στο Final Four της Euroleague
Μπάσκετ
| 2021-03-04 19:13:00

"Βόμβες" από Μπερτομέου - Έτσι θα γίνει το Final Four της Euroleague

Sportdog Team
"Βόμβες" από Μπερτομέου - Έτσι θα γίνει το Final Four της Euroleague

Τζόρντι Μπερτομέου – Euroleague: Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την έναρξη των play off, όμως τα προβλήματα λόγω του κορωνοϊού δεν λένε σταματήσουν σε ολόκληρη την Ευρώπη. Έτσι οι άνθρωποι της διοργάνωσης ψάχνουν να βρουν το κατάλληλο σενάριο για το Final Four της Κολωνίας. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής έκανε δηλώσεις στο Associated Press, τονίζοντας ότι είναι αισιόδοξος για την παρουσία φιλάθλων στη Lanxess Arena στις 28 και 30 Μαΐου. Όχι σε απόλυτο βαθμό, αλλά σε ένα -ενδεχομένως- σημαντικό ποσοστό για να καλυφθεί μέρος των περίπου 18.500 θέσεών της.

"Φυσικά δεν θα δούμε γεμάτο το γήπεδο, αυτό είναι δεδομένο" είπε αρχικά και εξήγησε πως "είναι ακόμη πολύ νωρίς να πούμε αν θα επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων στο γήπεδο, αλλά το πιο σημαντικό, αυτό που μας απασχολούσε περισσότερο από κάθε τι άλλο στην αρχή της σεζόν ήταν αν θα είμαστε σε θέση να παίξουμε τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Παραμένουμε αισιόδοξοι ότι ένα ποσοστό φιλάθλων θα μπορέσει να δει από κοντά το Final Four.

Οπότε αυτό που εξετάζουμε τώρα είναι πώς θα διαχειριστούμε το γεγονός ότι θα πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική διαδικασία σε σχέση με όσα έχουμε δει σε Final Four, τα προηγούμενα χρόνια. Τις επόμενες εβδομάδες και μήνες θα κοιτάξουμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος και πώς θα μπορέσουμε να είμαστε κοντά στους φίλους της Euroleague Basketball, αν αυτοί δεν καταφέρουν να βρίσκονται στο γήπεδο", δήλωσε ο Τζόρντι Μπερτομέου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags