Facebook Pixel Ολυμπιακός - Δημήτρης Αγραβάνης: Παίζει άνετα βασικό 4άρι στο Λιμάνι!
| 2021-03-06 09:55:00

Σενάριο-βόμβα για Αγραβάνη - "Καλύτερος από πολλούς σε Ολυμπιακό και ΠΑΟ - Μεγάλο λάθος αν..."

του Γιώργου Κτενά
Σενάριο-βόμβα για Αγραβάνη - "Καλύτερος από πολλούς σε Ολυμπιακό και ΠΑΟ - Μεγάλο λάθος αν..."

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης σχολιάζει στο Sportdog.gr!

 

Ολυμπιακός - Δημήτρης Αγραβάνης: Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μίλησε στο sportdog για τον Αγραβάνη, που η περίπτωσή του απασχολεί τους Πειραιώτες και τον Μπαρτζώκα για το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Μαυροκεφαλίδης υπήρξε συμπαίκτης με τον 26χρονο άσο στον Προμηθέα την περασμένη αγωνιστική περίοδο και ο πρώην συμπαίκτης του μας μίλησε για διάφορα ενδιαφέροντα θέματα γύρω από εκείνον.

"Είναι για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό - Δεν ξέρω γιατί δεν τον πήραν από πέρσι στο Λιμάνι"

"Η αξία τού Δημήτρη είναι για Ευρωλίγκα, για ομάδες όπως είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης, νέος σε ηλικία και θεωρώ τυχαίο ότι είναι στον Προμηθέα. Προφανώς πήγε στην ομάδα για να ξαναβρεί τον εαυτό του μετά τους τραυματισμούς του, αλλά έχει δουλέψει πολύ και φαίνεται ότι το έχει ξεπεράσει", σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog ο πεπειραμένος άσος.

Ποια είναι τα στοιχεία του που ξεχωρίζετε;

"Σωματικά έχει βελτιωθεί πολύ και θεωρώ ότι από πολλούς Έλληνες που παίζουν σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό υπερτερεί σε δύναμη και αθλητικότητα. Η αξία του είναι για εκεί, για αυτές τις ομάδες. Στον Ολυμπιακό δεν ξέρω γιατί δεν τον πήραν από το καλοκαίρι του 2020. Βάζει το κορμί του καλά, δεν φοβάται στο παιχνίδι και έχει χαρακτήρα που θέλει να κερδίζει, δεν τον νοιάζει το κόστος. Θέλει να κερδίζει και όταν καίει η μπάλα παίρνει την ευθύνη". 

"Εκεί έχει θέμα ο Ολυμπιακός - Αξίζει βασικό 4άρι ο Αγραβάνης"

Θεωρείτε, δηλαδή, ότι έχει θέση στον Ολυμπιακό, που όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του.

"Πώς δεν έχει θέση. Ο Δημήτρης παίζει στις θέσεις 4 και 5 το ίδιο καλά, είναι Έλληνας που ο Ολυμπιακός ειδικά στο ελληνικό στοιχείο έχει θέμα. Θεωρώ ότι είναι λάθη αυτων των ομάδων που δεν αξιοποιούν τόσο καλούς Έλληνες παίκτες".

Μπορεί να γίνει αντι-Πρίντεζης, δηλαδή μπορεί να γίνει το βασικό 4άρι του Ολυμπιακού μέσα στα επόμενα χρόνια;

"Ο Πρίντεζης είναι αυτός που είναι και έχει γράψει ιστορία στον Ολυμπιακό. Χρειάζεται να είναι στην ομάδα, έχει την εμπειρία που είναι σημαντική. Αλλά, ναι, ο Αγραβάνης μπορεί να γίνει βασικό 4άρι σε αυτόν τον Ολυμπιακό. Και αξίζει να γίνει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Mπαμ" Αγγελόπουλων στον Ολυμπιακό μετά τις φάπες! Απόφαση-σταθμός - Τι θα κάνει ο Μπαρτζώκας

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags