Facebook Pixel Οι αναμνήσεις του Βασίλη Σπανούλη από τον Κόμπι Μπράιαντ
| 2021-03-11 19:38:00

Φοβερή αποκάλυψη Σπανούλη - Τον αποθέωσε ο τεράστιος Κόμπι Μπράιαντ!

Sportdog Team
Φοβερή αποκάλυψη Σπανούλη - Τον αποθέωσε ο τεράστιος Κόμπι Μπράιαντ!

Για την σχέση του με τον θρύλο του παγκόσμιου μπάσκετ μίλησε ο αρχηγός των "ερυθρόλευκων"

Βασίλης Σπανούλης - Ολυμπιακός: Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων"... εγκαινίασε το Red Podcast, το νέο podcast της ΚΑΕ, στη νέα ιστοσελίδα του συλλόγου. Θέμα, όσων είπεο "Kill Bill", ήταν η σχέση που είχε αναπτύξει με τον Κόμπι Μπράιαντ, κάτι που ξεκίνησε από τη μεγάλη νίκη της Εθνικής ομάδας το 2006 στα γήπεδα της Ιαπωνίας και έφτασε μέχρι και τον θάνατο του "Black Mamba" που... πάγωσε όλο τον κόσμο του μπάσκετ.

"Σαν σήμερα μου φαίνεται. Κοίμιζα τα παιδιά και μου το είπε η γυναίκα μου. Ήταν σοκ, νόμιζα πως ήταν αστείο. Ήταν μια πραγματική τραγωδία. Ηταν ίνδαλμα όπως για εκατομμύρια ανθρώπους, όπως ήταν κι ο Τζόρνταν πριν από αυτόν. Έπαιξα απέναντί του στο ΝΒΑ, η πρώτη μας κουβέντα έγινε στο Χιούστον. Ήρθε και μου είπε "συγχαρητήρια για τη νίκη το προηγούμενο καλοκαίρι, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν παίζεις". Ήμουν ρούκι, ήταν όμορφο να το ακούω από εκείνον.

Ήταν μια παράξενη κατάσταση για εμένα. Βρέθηκα σε μια λάθος ομάδα, σε μια λάθος στιγμή. Η επιθυμία μου να παίξω στο ΝΒΑ ήταν τόσο μεγάλη, δεν ταίριαξα με το περιβάλλον, δεν ταίριαξα με το σταφ. Δεν ήξερα πως έγινε η μεταγραφή στο Χιούστον, δεν ήταν σωστή. Είχε γίνει ένα τεράστιο μπέρδεμα. Εκανα την περισσότερη προπόνηση που έχω κάνει στη ζωή μου, δούλεψα ασύλληπτα μέρα-νύχτα και αυτό με βοήθησε όταν γύρισα πίσω" πρόσθεσε ο Σπανούλης και συνέχισε: "Ο Ρικ Έιντελμαν με ήθελε να ξεκινάω στην πεντάδα, πραγματικά είχε τεράστια επιθυμία να μείνω, αλλά είχα απομυθοποιήσει τα πράγματα, είχα τέτοια όρεξη για μπάσκετ, ήθελα να γυρίσω.

Δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου τόσο ανταγωνιστικό άνθρωπο όσο ο Κόμπι, τόσο εγωιστή, τόσο λυσσασμένο για να πετύχει. Ήξερε τα πάντα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ, μου έκανε τρομερή εντύπωση. Ήξερε τα πάντα. Διαφορετικός παίκτης ο ΛεΜπρόν, ο Κόμπι ήταν ένας killer, ο ΛεΜπρόν είναι πιο all-around, πιο ομαδικός", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Σπανούλης στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags