Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Τελειώνει" από Μακάμπι ο Ντόρσεϊ, στη... γωνία οι "αιώνιοι"
Μπάσκετ
| 2021-03-12 12:27:00

"Τελειώνει" από την ομάδα του κορυφαίος Έλληνας άσος - Καραδοκούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός!

Sportdog Team
"Τελειώνει" από την ομάδα του κορυφαίος Έλληνας άσος - Καραδοκούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός!

Οι εξελίξεις τρέχουν για διεθνή παίκτη με σπουδαίο ταλέντο και προοπτικές για το μέλλον. Μπορεί να κάνει το μεγάλο κόλπο κάποιος εκ των "αιωνίων";

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η ήττα της Μακάμπι από τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (11/3) ουσιαστικά "έσβησε" τις ελπίδες των Ισραηλινών να προλάβουν την πρώτη οκτάδα της Euroleague.

Στο Ισραήλ γράφεται ότι είναι ειλημμένη η απόφαση για σημαντικές αλλαγές στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να είναι ένας από τους παίκτες που αναμένεται να αποχωρήσουν το καλοκαίρι. 

Ο Έλληνας γκαρντ βολιδοσκοπείται μεταξύ άλλων από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αφού αμφότερες οι ομάδες φέρονται να τον έχουν ψηλά στη λίστα τους για την επόμενη σεζόν. Η μεγάλη πιθανότητα να αποχχαιρετήσει ο Ντόρσεϊ τη Μακάμπι, ανοίγει τον δρόμο στους ενδιαφερόμενους συλλόγους, που δεν αναμένεται να λίγοι.

Εκτός του Έλληνα παίκτη, παραλθόν αναμένεται να αποτελέσουν επίσης οι Γιοβέλ Ζούσμαν, Ελάιζα Μπράιαντ και Ντράγκαν Μπέντερ αναμένεται να αποχωρήσουν, ενώ ο Ντέβιν Μπούκερ αποτελεί τον μεγάλο στόχο για την θέση του σέντερ.

Ακόμα στα ραντάρ βρίσκται ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε της Βιλερμπάν, ενώ φαβορί για την θέση του πάουερ φόργουορντ είναι ο Τι Τζέι Λιφ των Πέισερς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags