Facebook Pixel Γιάννης Μπουρούσης: Ατάκες Μπορυρούση για ΠΑΟ-Ολυμπιακό και… παράγκα - "Τον έδειρα όταν ειπε για Ψωμιάδη ότι…" (Vid)
| 2021-03-18 11:08:00

Ατάκες Μπουρούση για ΠΑΟ-Ολυμπιακό και… παράγκα - "Τον έδειρα όταν ειπε για Ψωμιάδη ότι…" (Vid)

Sportdog Team
Ατάκες Μπουρούση για ΠΑΟ-Ολυμπιακό και… παράγκα - "Τον έδειρα όταν ειπε για Ψωμιάδη ότι…" (Vid)

Το "πέσιμο" από οπαδούς, η... κόντρα με Γιαννακόπουλο και οι φοβερές ιστορίες του για τον Μάκη Ψωμιάδη. Ο Γιάννης Μπουρούσης μιλάει για όλους και για όλα σε μία απολαυστική συνέντευξη On camera.

Γιάννης Μπουρούσης: Δεν μιλάει τόσο συχνά, αλλά όταν το κάνει δίνει… ρεσιτάλ και τρομερές ατάκες, αφού μιλάει για όλα χωρίς περιορισμούς και χωρίς σκοπιμότητες.

Ο Γιάννης Μπουρούσης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης ύλης στους Betarades, μιλώντας για την εμπειρία του σε Κίνα - Ισπανία, για την κόντρα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού και τον οπαδισμό που γουστάρει, για την… παράγκα, για τον Μάκη Ψωμιάδη που γνώρισε ως πεθερό του, για την κόντρα στο δρόμο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου αλλά και για τους Ίβκοβιτς, Χεζόνια και Παππά!

Ο πρώην σέντερ του «τριφυλλιού», ανέφερε μεταξύ άλλων πως δεν ήθελε να χάνει από τον Μάικ Μπατίστ, ενώ αστειευόμενος, είπε χαρακτηριστικά «Αν είσαι Ολυμπιακός ξέρεις από παράγκες», θέλοντας να απαντήσει σε ερώτηση για το αν μετάνιωσε που πανηγύρισε μετά το πρωτάθλημα του Τριφυλιού, βρίζοντας τους «Ερυθρολεύκους».

Επιπλέον, διέψευσε τις φήμες για τις… κόντρες με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αναφέρθηκε στον τσακωμό με τον Αντώνη Φώτση, στον Μάριο Χεζόνια και στον Μάκη Ψωμιάδη, για τον οποίο αποκάλυψε πως έχει «πλακωθεί» με κάποιον γνωστό, όταν στην παρέα είπε για πλάκα πως δεν έχει πεθάνει και ότι… ζει στη Βραζιλία (δείτε στο 19.18'')!

Δείτε όλα όσα είπε στους betarades:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags