Facebook Pixel Ετόρε Μεσίνα - Αρμάνι Μιλάνο: Ποιος είδε το Μεσινά και δεν τον φοβήθηκε - Ατάκες μόνο για... ενήλικους (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2021-03-26 23:55:00

Ποιος είδε το Μεσινά και δεν τον φοβήθηκε - Ατάκες μόνο για... ενήλικους (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ποιος είδε το Μεσινά και δεν τον φοβήθηκε - Ατάκες μόνο για... ενήλικους (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν πήρε καλά την ήττα της Αρμάνι από την Μπασκόνια ο Ιταλός

Ετόρε Μεσίνα - Αρμάνι Μιλάνο: Οι Ιταλοί έχασαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά από τη Μπασκόνια και μάλιστα με ένα σκορ που δεν τους... κολακεύει. Η ομάδα του Μιλάνο διασύρθηκαν στην χώρα των Βάσκων με μια ήττα με 17 πόντους, κάτι που θέτει σε αμφιβολία την προσπάθεια για πλεονέκτημα έδρας στα Play Off της Euroleague. 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ένας δημοσιογράφος μίλησε για την ανωτερότητα των Ισπανών, ρωτώντας των έμπειρο τεχνικό των Ιταλών για την ζημιά που έκανε στην ομάδα του ο Πιέρια Χένρι, στη διάρκεια του δεύτερου μέρους. Συγκεκριμένα ρώτησε: "Εκτός από τους 19 πόντους που πέτυχε, πόση άλλη ζημιά σας έκανε;"

"Με κοροϊδεύεις και μου κάνεις αυτή την ερώτηση, τι ζημιά μας έκανε ο Χένρι. Πιστεύεις ότι είμαι 60 ετών και θα σου απαντήσω σε αυτό το αστείο; Προχώρα, μας πήρε από τον κ***, το είδαν όλοι όσοι ήταν στις εξέδρες. Δεν υπάρχει τεχνική άποψη, εσύ με ρώτησες: Σού έκανε ζημιά; Και σου απαντώ ότι μας τρύπησε τον κ*** ή μήπως θέλεις να σου δώσω ένα ποσοστό, μας τρύπησε τον κ*** κατά 55%. Tι ερώτηση είναι αυτή φίλε μου; Σε παρακαλώ", ήταν η απάντηση του τεχνικού της Αρμάνι Μιλάνο, Ετόρε Μεσίνα που φαίνεται ότι βγήκε από τα... ρούχα του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags