Facebook Pixel Κιμ Μάλκι: Απίστευτες δηλώσεις από προπονήτρια στις ΗΠΑ για τον κορωνοϊό - "Αφήστε τα τεστ covid κι ας..." (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-03-30 17:58:00

Απίστευτες δηλώσεις από προπονήτρια στις ΗΠΑ για τον κορωνοϊό - "Αφήστε τα τεστ covid κι ας..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτες δηλώσεις από προπονήτρια στις ΗΠΑ για τον κορωνοϊό - "Αφήστε τα τεστ covid κι ας..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα όσα είπε η Κιμ Μάλκι έχουν προκαλέσει σάλο στην Αμερική

Κιμ Μάλκι: Μπορεί η ομάδα του Μπέιλορ να έκανε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στο Κονέκτικατ όμως τελικά ηττήθηκε με 69-67 και να αποκλειστεί από το Final Four του NCAAW. Ωστόσο μια φάση στο φινάλε της αναμέτρησης προκάλεσε την... οργή της τεχνικού του Μπέιλορ όπου στην συνέντευξη τύπου... απασφάλησε.

"Μετά από τα σημερινά και από τα αυριανά ματς, θα μείνουν τέσσερις ομάδες στο γυναικείο και τέσσερις στο ανδρικό τουρνουά. Θα πω κάτι σε όλους σας, δεν νομίζω ότι οι κουβέντες μου θα έχουν αξία, όμως πιστεύω ότι πρέπει να σταματήσουν οι έλεγχοι covid. Δεν θα είναι ντροπή να βρεθούν παίκτες θετικοί στον κορονοϊό και να χάσουν το Final Four; Πρέπει να ξεχάσουμε τα τεστ και να αφήσουμε τις ομάδες να παλέψουν στα Final Four".

Όλα αυτά που είπε έχουν προκαλέσει χαμό στην Αμερική, που μετράει πάνω από 500 χιλιάδες νεκρούς από τον κορωνοϊό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και η ίδια η Κιμ Μάλκι έιχε νοσήσει τον περασμένο Δεκέμβριο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags