Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μάριο Χεζόνια: "Μπομπέρ" Χεζόνια, φτιάχνει τρομερό σερί - Έστειλε... μήνυμα για του χρόνου (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2021-03-30 23:30:00

"Μπομπέρ" Χεζόνια, φτιάχνει τρομερό σερί - Έστειλε... μήνυμα για του χρόνου (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Μπομπέρ" Χεζόνια, φτιάχνει τρομερό σερί - Έστειλε... μήνυμα για του χρόνου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κροάτης φόργουορντ έχει ξεκινήσει πολύ "ζεστός" την πορεία του στον Παναθηναϊκό, αφού σκοράρει κατά ριπάς, παρά τις ήττες του Τριφυλλιού.

Παναθηναϊκός - Μάριο Χεζόνια: Συνεχίζει το σερί του ο Χεζόνια, αλλά... Ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση του Μάριο Χεζόνια ήξερε ότι προέβαινε στην απόκτηση μιας πραγματικής... καλαθομηχανής για όσο διάστημα διατηρήσει στο ρόστερ του τον Κροάτη σούπερ σταρ.

Εξάλλου, ο ίδιος φρόντισε να το αποδείξει με το καλημέρα αυτό στην φετινή Ευρωλίγκα, καθώς συστήθηκε (ξανά) στο ευρωπαϊκό κοινό στο ματς με την Μπαρτσελόνα, όπου πρόλαβε και σημείωσε 21 πόντους με 9/9 βολές και 5/11 σουτ εντός πεδιάς. Και όλα αυτά στην πρώην ομάδα του και την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης.

Μάλιστα, ο Κροάτης φόργουορντ και στα 6 ματς που έχει αγωνιστεί έχει καταφέρει να είναι σε όλα τα ματς διψήφιος, έστω και εάν δεν είναι έτοιμος στο 100% και έστω εάν ο Παναθηναϊκός έχει χάσει τα 5/6 ματς στα οποία ο Χεζόνια έχει αγωνιστεί! Με την Μπάγερν Μονάχου έβαλε 14 πόντους, με την Μακάμπι 12, με τον Ερυθρό 15 και με Εφές, Μπασκόνια από 14! Στο τελευταίο ματς τα κατάφερε παρότι ξεκίνησε με δύο φάουλ στο πρώτο 5΄, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί για 19.48΄, παίρνοντας συνολικά 9 σουτ και έχοντας 6/6 βολές.

Όπως και να έχει ο Κροάτης έχει ήδη στείλει ηχηρό μήνυμα ενόψει της νέας χρονιάς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags