Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρομερή αποκάλυψη - Απίστευτο ποιος μπήκε στην ΑΜΚ της ΚΑΕ!
Μπάσκετ
| 2021-04-01 17:05:00

Τρομερή αποκάλυψη - Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στηρίζει το μπάσκετ - Απίστευτο ποιος έβαλε χρήματα στην ΚΑΕ!

Sportdog Team
Τρομερή αποκάλυψη - Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στηρίζει το μπάσκετ - Απίστευτο ποιος έβαλε χρήματα στην ΚΑΕ!

Ο Δικέφαλος ζητά τη στήριξη όχι μόνο των οπαδών, αλλά και των αθλητών του, προκειμένου να "ανασάνει" το μπασκετικό τμήμα της ομάδας.
 

ΠΑΟΚ: Ο Θανάσης Χατζόπουλος μίλησε στο Metropolis 95,5 για την πορεία της ΑΜΚ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αποκαλύποντας μεταξύ άλλων ότι ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Μάικλ Κρμέντσικ, συμμετείχε σε αυτή καταθέτοντας χρήματα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν φοβάμαι εύκολα. Σκοτώνουμε και τον... ιό σαν ΠΑΟΚ. Αποφασίσαμε για την ανανέωση με τον Άρη Λυκογιάννη γιατί τους μήνες που συνεργαζόμαστε είδαμε ότι ταιριάζουν τα χνώτα μας. Γνωρίζει το μπάσκετ και αυτό είναι κάτι που άρεσε, όπως και το πάθος του. Τα αποτελέσματα μας έφεραν αισιοδοξία και θεωρήσαμε σωστό να κάνουμε ένα πλάνο τριετίας. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι ευθύς και αληθινός άνθρωπος. Συζητάμε και τα λέμε όλα. Υπάρχει ειλικρίνεια στη σχέση μας» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Όταν κάνεις μία τέτοια ανανέωση, δεν μπορεί σε ένα στραβό αποτέλεσμα να αλλάξεις άποψη. Όταν θέλεις να χτίσεις δεν γίνεται σε ένα χρόνο. Έχουμε και τα χρέη. Φέτος καταφέραμε να σβήσουμε το κομμάτι σε παλιούς παίκτες, να μην έχουμε αυτό το βάρος. Η φετινή μας ομάδα είναι πληρωμένη και τον Μάρτιο. Με αυτά τα  πράγματα δεν παίζουμε. Μέχρι χθες δεν χρωστάει σε κανέναν για φέτος. Έχουμε προπληρώσει μέχρι και το ταξίδι μας στο Μεσολόγγι.

Έτσι είμαι και στην επιχείρησή μου. Θέλω να είμαι εντάξει. Οι παίκτες πήραν δύο μηνιάτικά μαζί. Δεν μπορώ να λειτουργήσω αλλιώς. Κάποιος που έχει δουλέψει να του λέω ότι δεν θα πάρεις τα λεφτά σου. Εμείς θέλουμε να είμαστε με νοικοκυροσύνη. Όσο είμαι εγώ έτσι θα είναι ο ΠΑΟΚ».

Για την ΑΜΚ επεσήμανε: «Η ΑΜΚ μέχρι χθες είχε φτάσει 463.000, απομένουν άλλες 36.000 και θέλω να πιστεύω ότι οι συνοπαδοί μου θα ορμήσουν στις τράπεζες για να κλείσουμε στις 500.000. Στην αρχή δεν το πίστευε κανείς ότι θα μαζέψουμε αυτά τα χρήματα. Τελικά οι συνοπαδοί μου την ομάδα δεν την παρατάνε. Θέλουν να δουν ξανά αυτό το ένδοξο τμήμα να πηγαίνει προς τα πάνω. Και εγώ στον κόσμο ανήκω. Τόσα χρόνια είμαι οπαδός, αυτό δεν θα αλλάξει. 

Είχαμε περάσει τα 8.000 άτομα που συμμετείχαν, τώρα νομίζω περάσαμε τις 9.000. Έχουμε έναν οπαδό που βάζει κάθε μέρα 19,26 ευρώ μέχρι, προφανώς, να συμπληρώσει ένα ποσό που θέλει. Είχαμε πολλά αιτήματα από κόσμο που μας έλεγαν για παράταση, για να πληρωθούν τον Μάρτιο για να μπορέσουν να βάλουν. Έχουμε τρεις ανθρώπους που έχουν βάλει από 5.000 ευρώ, ενώ υπάρχει και μία άλλη οικογένεια που έχει βάλει πάνω από 30.000 ευρώ. 

Θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους. Στόχος ήταν να μαζευτούμε πολλές χιλιάδες, όπως έγινε. Από όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα είχαμε περίπου 70 καταθέσεις. Ο Κρμέντσικ τι δουλειά είχε να βοηθήσει; Και όμως βοήθησαν όλοι. Ελπίζω σε τρία χρόνια να είμαστε ξεχρεωμένοι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags