Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κανείς χαλαρός - Αυτοί δίνουν εξετάσεις - Οι σίγουροι και ποιους θέλουν Αλβέρτης-Διαμαντίδης
Μπάσκετ
| 2021-04-01 19:55:00

Κανείς χαλαρός στον ΠΑΟ - Αυτοί δίνουν εξετάσεις -Οι σίγουροι και ποιους θέλουν Αλβέρτης-Διαμαντίδης

Κανείς χαλαρός στον ΠΑΟ - Αυτοί δίνουν εξετάσεις -Οι σίγουροι και ποιους θέλουν Αλβέρτης-Διαμαντίδης

Σε... άλλο κόσμο όποιος πιστεύει πως μπορεί να είναι αδιάφορος στο Τριφύλλι. Το... τεστ που πρέπει να περάσουν οι παίκτες και ο στόχος για την επόμενη σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σε λίγη ώρα την Αρμάνι Μιλάνο στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Euroleague. Η εικόνα των «πράσινων» απέναντι στην Μπασκόνια δύο μέρες πριν ήταν αποκαρδιωτική και ο Όντεντ Κάτας, δεν θέλει να δει κάτι ανάλογο απέναντι στους Ιταλούς. Βέβαια, οι δύο φιλοξενούμενες (στο ΟΑΚΑ) ομάδες της «διαβολοβδομάδας», έχουν μία ουσιώδη διαφορά. Οι Βάσκοι παλεύουν για μία θέση στα πλέι-οφ, ενώ η Αρμάνι έχει εξασφαλίσει ήδη την παρουσία της εκεί.

Μπορεί, όντως, ο «Εξάστερος» να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο στην Euroleague. Ωστόσο όποιος νομίζει ότι μπορεί να είναι χαλαρός, φορώντας την πράσινη φανέλα, τότε μάλλον δεν ξέρει καλά αυτό το κλαμπ. Έχουμε επαναλάβει πολλές φορές ότι Αλβέρτης-Διαμαντίδης έχουν βάλει μπρος, εδώ και καιρό, το σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Στο υπάρχον ρόστερ υπάρχουν παίκτες που ο Παναθηναϊκός θέλει να τους κρατήσει στην Αθήνα και του χρόνου. Παπαπέτρου, Χεζόνια, Νέντοβιτς, Μήτογλου, Σαντ-Ρος. Υπάρχουν άλλοι, που έχουν σίγουρη τη θέση τους. Παπαγιάννης, Τι Τζέι Μπρέι. Και υπάρχουν και άλλοι που κάθε εβδομάδα περνούν «εξετάσεις»! Άπαντες κρίνονται, σχετικά το αν μπορούν να είναι μέρος της νέας προσπάθειας από τη νέα σεζόν.

Η φετινή Euroleague ήταν διαφορετική για τους «πράσινους». Μία μεταβατική περίοδος, που εν μέσω κορωνοϊού και απουσίας κόσμου από τα γήπεδα εξελίχθηκε σε ακόμα πιο... περίεργη. Τα πράγματα του χρόνου θα είναι διαφορετικά, με τον Παναθηναϊκό να επιχειρεί να επανέλθει στο επίπεδο που τον είχαμε συνηθίσει. Δηλαδή μία ομάδα επιπέδου πλέι-οφ της Euroleague, που μπορεί να ελπίζει ότι με δουλειά και εξέλιξη δύναται να διεκδικήσει το βήμα παραπάνω.

Μην ξεχνάμε, τέλος, κάτι. Παρά το στάδιο μετάβασης φέτος, η ΚΑΕ δεν δίστασε να διακόψει τη συνεργασία με τον κόουτς Βόβορα, όταν είδε πως τα πράγματα αγωνιστικά δεν εξελίσσονται καλά. Καλώς ή κακώς, το περιβάλλον του Παναθηναϊκού είναι σκληρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέος… Χεζόνια στον ΠΑΟ – Όνομα που θα γεμίσει το αεροδρόμιο – Ομάδα για Final4 στο ΟΑΚΑ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags