Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ατακάρες Ράτζα - Αυτός ο καλύτερος συμπαίκτης του - Τι είπε για Σπανούλη, Χεζόνια
| 2021-04-04 15:06:00

Ατακάρες Ράτζα για ΠΑΟ-Ολυμπιακό - Αυτός ο καλύτερος συμπαίκτης του - Τι είπε για Σπανούλη, Χεζόνια

Sportdog Team
Ατακάρες Ράτζα για ΠΑΟ-Ολυμπιακό - Αυτός ο καλύτερος συμπαίκτης του - Τι είπε για Σπανούλη, Χεζόνια

Φοβερές δηλώσεις από τον παλαίμαχο άσο των δύο "αιωνίων".

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Ντίνο Ράτζα έδωσε συνέντευξη στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 και αναφέρθηκε στην πορεία του σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, στον καλύτερο συμπαίκτη που είχε ποτέ, στον Μάριο Χεζόνια, αλλά και τον Βασίλη Σπανούλη.

Αρχικά ο Κροάτης θρύλος του μπάσκετ είπε: «Έδινα πάντα το παν και στις δύο ομάδες. Το ότι έφυγα από τον Παναθηναϊκό δεν ήταν δικό μου λάθος. Ουσιαστικά με έδιωξαν και μετά πήγα στον Ολυμπιακό».

Αναφερόμενος στην ατμόσφαιρα των ελληνικών ντέρμπι «αιωνίων» είπε: «Παρότι μου έλεγαν ''μην πας εδώ κι εκεί'' και ''πρόσεχε'', εγώ το απολάμβανα. Μου άρεσε που ο κόσμος ήταν ένθερμος και δεν φοβόμουν».

Στη συνέχεια κατονόμασε του αγαπημένους του συμπαίκτες στις δύο ελληνικές ομάδες: «Στον Παναθηναϊκό ήταν ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, ο οποίος ήταν και ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα ποτέ γενικώς. Στον Ολυμπιακό ήταν ο Ντέιβιντ Ρίβερς».

Ακόμη, όταν ρωτήθηκε για τον λόγο που Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έμειναν φέτος εκτός playoff στην Euroleague, είπε: «Θεωρώ πως ένας λόγος είναι ίσως ότι χρησιμοποιούνται πολλοί ξένοι παίκτες και δεν δίνονται ευκαιρίες σε γηγενείς».

Από την κουβέντα δεν μπορούσε να λείψει και ο Μάριο Χεζόνια, για τον οποίο είπε: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του απ' όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι έχει κάνει κάποιες βιαστικές επιλογές στην καριέρα του. Και όταν πήγε στην Μπαρτσελόνα και όταν έφυγε για το ΝΒΑ. Βιάστηκε και έκατσε πολύ στον πάγκο, γεγονός που κόστισε στην εξέλιξή του».

Για το αν θα παίξει ο Χεζόνια με την εθνική Κροατίας στο Προολυμπιακό τουρνουά του Σπλιτ: «Είναι απόφαση του προπονητή αν θα τον καλέσει, αλλά η συμπεριφορά του δεν ήταν η καλύτερη το τελευταίο διάστημα»

Σχετικά με τον εν ενεργεία παίκτη που θα ήθελε να είχε παίξει μαζί του είπε: «Θα ήθελα να είμαι συμπαίκτης με τον Σπανούλη, μου αρέσει πολύ η νοοτροπία του»

Παράλληλα, έστειλε και μήνυμα στους Έλληνες: «Αγαπώ πολύ την Ελλάδα, έχω πολλούς φίλους στην Ελλάδα και μου αρέσει πολύ η «τρέλα» που έχετε. Ελπίζω να έρθω σύντομα ξανά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags