Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Όντεντ Κάτας: Ποιος Παναθηναϊκός; Εκεί θέλει να πάει ο Κάτας για να... χαμογελάει - Απίθανες ατάκες (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-06 00:06:00

Ποιος Παναθηναϊκός; Εκεί θέλει να πάει ο Κάτας για να... χαμογελάει - Απίθανες ατάκες (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ποιος Παναθηναϊκός; Εκεί θέλει να πάει ο Κάτας για να... χαμογελάει - Απίθανες ατάκες (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν είναι λίγοι αυτοί που... κρίνουν τον Ισραηλινό γιατί ποτέ δεν τον τον βλέπουν να χαμογελάει όμως εκείνος έδωσε μια απάντηση που κανείς δεν περίμενε. Ο τεχνικός των Πρασίνων μίλησε για τον.. στόχο του την επόμενη χρονιά που θα τον κάνει να είναι... χαρούμενος και να... κλείσει πολλά στόματα

Παναθηναϊκός - Όντεντ Κάτας: Δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι ο τεχνικός των Πρασίνων δεν είναι ποτέ ευχαριστημένος και γι' αυτό τον λόγο δεν γελάει. Άλλοι πάλι θεωρούν ότι το άγχος είναι αυτό που φταίει που όποτε κάνει την εμφάνισή του ένα σοβαρό πρόσωπο δεν αφήνει κανέναν να έρθει πιο κοντά του. Η αλήθεια όμως είναι άλλη και την αποκάλυψε στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Ο προπονητής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Όντεντ Κάτας, με αρκετή δόση χιούμορ, σε ερώτηση που του έγινε γιατί δεν χαμογελάει, απάντησε ότι φυσικά και γελάει ενώ αποκάλυψε ότι βλέπει Master Chef και του χρόνου μπορεί και να... πάει.



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags