Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανατροπή! Χτυπάει γκαρντ-έκπληξη που "σκότωσε" τον ΠΑΟ - Αυτοί φεύγουν (Vid)
Μπάσκετ
| 2021-04-06 21:20:00

Ανατροπή στον Ολυμπιακό! Χτυπάει γκαρντ-έκπληξη που "σκότωσε" τον ΠΑΟ - Αυτοί φεύγουν (BINTEO)

του Pick n' Scroll
Ανατροπή στον Ολυμπιακό! Χτυπάει γκαρντ-έκπληξη που "σκότωσε" τον ΠΑΟ - Αυτοί φεύγουν (BINTEO)

Ο TOP Έλληνας, η... επιστροφή και ο 32χρονος που ξεχωρίζει στην Ευρωλίγκα. Οι πρώτοι μεταγραφικοί στόχοι των Πειραιωτών ενόψει καλοκαιριού και ποιες περιπτώσεις... χάθηκαν, λόγω χρημάτων. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο Sportdog!

Ολυμπιακός: Την ώρα, που στην ομοσπονδία του μπάσκετ γίνεται ο κακός χαμός, στον Ολυμπιακό δεν ασχολούνται με το θέμα και αυτό, που κοιτάζουν είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη στελέχωση του ρόστερ ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Οι δυσκολίες, πάντως, είναι μεγάλες όσον αφορά σε παίκτες, που είτε είναι πρώτοι στόχοι, είτε αρέσουν πολύ. Οι Λιθουανοί έγραφαν τις προάλλες ότι ο Μάριους Γκριγκόνις της Ζαλγκίρις πάει προς την ΤΣΣΚΑ, ενώ σήμερα βγήκε στον αέρα και ενδιαφέρον της Ρεάλ. Οπότε τον ξεχνάει ο Ολυμπιακός. Ο Πιέρια Χένρι της Μπασκόνια, σύμφωνα με έγκυρους Ισπανούς, είναι από τους πρώτους στόχους της Ρεάλ. Και αυτό να μην ισχύει, ο έμπειρος γκαρντ έχει πολύ μεγάλο κασέ, μακρινό από τα δεδομένα των Πειραιωτών. Οπότε οι τελευταίοι κι αυτόν τον ξεχνάνε.

Ο Τζόρνταν Μίκι της Χίμκι επίσης είναι ένας παίκτης, που κάνει γκελ στους «ερυθρόλευκους». Και αυτός, όμως, θέλει πάνω από 1 εκ. δολάρια για ετήσιο συμβόλαιο. Δεν τον ξεχνάει ο Ολυμπιακός, αλλά δεν είναι κι εύκολο να τον πάρει.

Με αυτά ως δεδομένα είναι προφανές ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα ψάξει και για παίκτες-λαχεία για να γεμίσει το ρόστερ του. Θα πάει, πάντως, και σε δοκιμασμένες λύσεις, αλλά όχι από το πάνω πάνω ράφι. Όπως τον Τάιλερ Ντόρσεϊ της Μακάμπι, τον Νάιτζελ Γκος Ουίλιαμς της Λοκομοτίβ Κουμπάν, αλλά και τον Ντέιβιντ Λάιτι της Βιλερμπάν. Ο Λάιτι δεν είναι διαφημισμένος παίκτης, αλλά κάνει σπουδαία δουλειά στη γαλλική ομάδα. Είναι 32 ετών και έχει πλούσια ευρωπαϊκή εμπειρία. Είναι γκαρντ, που και στην επίθεση τα καταφέρνει, αλλά και στην άμυνα δεν είναι αδιάφορος. Φέτος έχει στην Ευρωλίγκα 11.5 πόντους ανά παιχνίδι και είναι ο δεύτερος σκόρερ της Βιλερμπάν πίσω από τον Νόρις Κόουλ.

Κόντρα στον Ολυμπιακό έκανε πολύ καλά παιχνίδια, αλλά εκεί, που ξεχώρισε πολύ ήταν στον περίπατο της Βιλερμπάν με τον Παναθηναϊκό. Τότε ο Λάιτι είχε προκαλέσει πολλά προβλήματα στους «πράσινους» με τους 19 πόντους, που είχε σημειώσει.

Γενικώς είναι παίκτης-νικητής και όποιος παρακολουθεί τα πράγματα ξέρει ότι είναι καλύτερος παίκτης από τον Τζένκινς, αλλά και από τον Χάρισον, που αποχωρούν από το μεγάλο λιμάνι του Πειραιά.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags