Facebook Pixel ΑΕΚ: Έσκασε τώρα! Νέο πρόβλημα στην ΑΕΚ - Προσφυγή παίκτη της στην FIBA
| 2021-04-07 00:03:00

Έσκασε τώρα! Νέο πρόβλημα στην ΑΕΚ - Προσφυγή παίκτη της στην FIBA

Έσκασε τώρα! Νέο πρόβλημα στην ΑΕΚ - Προσφυγή παίκτη της στην FIBA

Χωρίς τέλος φαίνονται ότι είναι τα προβλήματα για την Ένωση, μιας και εκτός από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα του τελευταίου καιρού και τις φήμες περί μη πληρωμής παικτών, ήρθε και το... κερασάκι στην τούρτα. Η "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ ενημερώθηκε ότι παίκτης της έκανε την συγκεκριμένη κίνηση με σκοπό να μείνει ελεύθερος και να διαλέξει μόνος του τη νέα ομάδα της καριέρας του

ΑΕΚ - Νίκος Ρογκαβόπουλος: Μπορεί ο νεαρός μπασκετμπολίστας να θεωρείται... ξένο σώμα στην ομάδα, μετά την απόφασή του να στείλει εξώδικο στην Ένωση, φαίνεται όμως ότι κάνει τα πάντα για να κερδίσει και την... ελευθερία του άμεσα κάνοντας προσφυγή στη FIBA. Ενδεικτικό της κατάστασης που υπάρχει με τον αθλητή στους "κιτρινόμαυρους" είναι ότι έχει αφαιρεθεί ακόμα και το όνομά του από τα αποδυτήρια της ομάδας, κάτι που δείχνει ότι δεν υπάρχει... επιστροφή.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νίκος Ρογκαβόπουλος είχε στείλει πριν μερικές μέρες εξώδικο στην ΑΕΚ, ζητώντας τα οφειλόμενα από την ΚΑΕ, αλλά από τη στιγμή που η Ένωση δεν απάντησε προχώρησε ένα βήμα παρακάτω φτάνοντας ως την FIBA.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags