Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Νίκολας Λαπροβίτολα: "Μπαμ" με Λαπροβίτολα - Βούιξε η πιάτσα για τον παικταρά - Απίθανη εξέλιξη, στη γωνία ο ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2021-04-07 11:03:00

"Μπαμ" με Λαπροβίτολα - Βούιξε η πιάτσα για τον παικταρά - Απίθανη εξέλιξη, στη γωνία ο ΠΑΟ!

Sportdog Team
"Μπαμ" με Λαπροβίτολα - Βούιξε η πιάτσα για τον παικταρά - Απίθανη εξέλιξη, στη γωνία ο ΠΑΟ!

Δημοσίευμα που φέρνει τα πάνω-κάτω για τον Αργεντινό άσο της Ρεάλ και βάζει στο "κάδρο" και πάλι τους Πράσινους.

Παναθηναϊκός - Νίκολας Λαπροβίτολα: Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από την Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι ο Αργεντινός γκαρντ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος, Οράσιο Καούτσι, ο Νίκολας Λαπροβίτολα θα γίνει free agent σε λίγους μήνες και όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από τους Μαδριλένους, που δεν φέρονται διατεθειμένοι να του καταθέσουν πρόταση για νέο συμβόλαιο.

Ο Αργεντινός βρίσκεται στην έξοδο από τη Ρεάλ, η οποία έχει στόχο να ρίξει χρήμα στην μεταγραφική αγορά, με δημοσιεύματα από την Ισπανία να αποκαλύπτουν ότι έχει στόχο να φτιάξει δίδυμο Τομά Ερτέλ-Πιέρια Χένρι στα γκαρντ.

Θυμίζουμε ότι ο Λαπροβίτολα ήταν ο "εκλεκτός" του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2020, έφτασε μια ανάσα από συμφωνία με τους Πράσινους, όμως η απόφαση του Φακούντο Καμπάτσο να μετακομίσει στο NBA, τον κράτησε στην "βασίλισσα".

Έτσι, ενδεχόμενη αποχώρησή του από τη Ρεάλ, ίσως ξαναβάλει στο "κάδρο" τον Παναθηναϊκό, που θα ήθελε έναν παίκτη σημείο αναφοράς στη θέση των γκαρντ.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags