Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Μουρλάθηκαν" οι Αγγελόπουλοι - Στη λίστα τους δύο σέντερ κλάσης - Πρώην ΑΕΚ και ΠΑΟ ο ένας! (vids)
Μπάσκετ
| 2021-04-07 11:44:00

"Μουρλάθηκαν" οι Αγγελόπουλοι - Στη λίστα τους δύο σέντερ κλάσης - Πρώην ΑΕΚ και ΠΑΟ ο ένας! (vids)

Sportdog Team
"Μουρλάθηκαν" οι Αγγελόπουλοι - Στη λίστα τους δύο σέντερ κλάσης - Πρώην ΑΕΚ και ΠΑΟ ο ένας! (vids)

Δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι εν όψει της νέας σεζόν αναμένεται να μπουν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι στον Ολυμπιακό, προκειμένου να δυναμώσουν το ρόστερ με στόχο την επιστροφή στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ολυμπιακός: Τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν έχουν ξεκινήσει, ήδη, οι Ερυθρόλευκοι, καθώς σε δύο ημέρες δίνουν το τελευταίο παιχνίδι τους για φέτος, κόντρα στην Χίμκι στο ΣΕΦ.

Σύμφωνα με το ιταλικό "Backdoor Podcast", ο Ολυμπιακός "τσεκάρει" τις περιπτώσεις των Τζοκ Λάντεϊλ και Βινς Χάντερ για την θέση του σέντερ, που αναμένεται να έχει κενό, αφού αναμένεται να αποχωρήσει ο Οκτάβιους Έλις.

Ο Λάντεϊλ αγωνίζεται στην Αυστραλία για λογαριασμό της Melbourne United, καθώς δεν βρήκε συμβόλαιο στο NBA, ύστερα από την εξαιρετική παρουσία του στη Ζαλγκίρις, όπου είχε 11 πόντους και 4,3 ριμπάουντ ανά ματς στην Ευρωλίγκα.

Όπως αναφέρεται, ο Αυστραλός φόργουορντ/σέντερ θα "ψαχτεί" για κάποιο συμβόλαιο και πάλι στο NBA, ωστόσο αν δεν βρει αυτό που θέλει θα εξετάσει όλες τις προτάσεις που έχει από τις ευρωπαϊκές ομάδες.

Όσο για τον Βινς Χάντερ, ο άλλοτε σέντερ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν με την Βίρτους Μπολόνια, έχοντας  9,6 πόντους, 4,6 ριμπάουντ, 1,4 ασίστ ανά ματς στο Eurocup και δεδομένα θέλει να βρεθεί στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Πάντως, οι Ιταλοί θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους και οι δύο πλευρές βρίσκονται ήδη στο αρχικό στάδιο των διαπραγματεύσεων, όμως ο εκπρόσωπος του Χάντερ "τσεκάρει" και για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση στην αγορά, ανάμεσά τους και αυτή του Ολυμπιακού.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags