Facebook Pixel ΕΟΚ: Συνεδρίασε το Πρωτοδικείο - Τότε αποφασίζει για την προεδρία - Θρίλερ!
| 2021-04-07 15:14:00

Συνεδρίασε το Πρωτοδικείο για την ΕΟΚ - Τότε αποφασίζει για την προεδρία - Θρίλερ!

Sportdog Team
Συνεδρίασε το Πρωτοδικείο για την ΕΟΚ - Τότε αποφασίζει για την προεδρία - Θρίλερ!

Παρόντες στην σημερινή συνεδρίαση ήταν ο Παναγιώτης Φασούλας και ο Βαγγέλης Λιόλιος, ενώ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο.

ΕΟΚ: Την Παρασκευή αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του το Πρωτοδικείο σχετικά με το ποια διοίκηση θα αναλάβει προσωρινά καθήκοντα στην ΕΟΚ, οδηγώντας την ομοσπονδία στις εκλογές.

Παρόντες στην σημερινή συνεδρίαση ήταν ο Παναγιώτης Φασούλας και ο Βαγγέλης Λιόλιος, ενώ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο.

Η άτυπη συμμαχία Φασούλα-Λιόλιο (που πάντως θα είναι αντίπαλοι στις εκλογές, όταν διεξαχθούν) επιδίωξε να πείσει το δικαστήριο πως η εκλογή του Φάνη Χριστοδούλου έγινε νομότυπα και το συγκεκριμένο συμβούλιο συνεχίστηκε και δεν διακόπηκε για την Τρίτη, όταν τα άλλα μέλη εξέλεξαν ως προσωρινό πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Η πλευρά του τελευταίου υποστήριξε πως η συνεδρίαση που έκαναν μόνοι τους το μεσημέρι της Δευτέρας δεν είχε απαρτία και συνεπώς δεν ήταν νόμιμη σε αντίθεση με αυτή της Τρίτης που είχε τον απαιτούμενο αριθμό μελών.



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags