Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιώργος Πρίντεζης: Εκεί ρίχνει το... μπαλάκι ο Πρίντεζης - Η ατάκα για το αν θα είναι στον Ολυμπιακό τη νέα χρονιά
| 2021-04-09 23:24:00

Εκεί ρίχνει το... μπαλάκι ο Πρίντεζης - Η ατάκα για το αν θα είναι στον Ολυμπιακό τη νέα χρονιά

Sportdog Team
Εκεί ρίχνει το... μπαλάκι ο Πρίντεζης - Η ατάκα για το αν θα είναι στον Ολυμπιακό τη νέα χρονιά

Εκτός από τον Βασίλη Σπανούλη και ο Έλληνας φόργουρντ είναι στον... αέρα και κανείς δεν ξέρει αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στην ομάδα του Πειραιά και του χρόνου. Σε ερώτηση που του έγινε ο ίδιος τόνισε ότι άλλοι είναι εκείνοι που θα αποφασίσουν να θα παραμείνει στα... κόκκινα, με τον ίδιο πάντως να τονίζει ότι θέλει να συνεχίσει

Ολυμπιακός - Γιώργος Πρίντεζης: Δηλώσεις έκανε μετά το τέλος του αγώνα με την Χίμκι ο υπαρχηγός των "ερυθρολεύκων" όπου αναφέρθηκε τόσο στο τέλος της φετινής σεζόν, όσο και στο μέλλον του, αλλά και του Βασίλη Σπανούλη στον Πειραιά.

"Τα συναισθήματα είναι λίγο περίεργα και αυτό διότι ολοκληρώσαμε νωρίς τη σεζόν. Δεν πετύχαμε τον στόχο μας να πάμε στα playoffs ωστόσο όλοι γνωρίζουν ότι η ομάδα έχει πάρει αυτές τις αποφάσεις και πρέπει να συνεχίσουμε"

Για το μέλλον του ίδιου αλλά και του Σπανούλη: "Αγαπάμε αυτό που κάνουμε αλλά έχει να κάνει με την ομάδα. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Μπίλι (σ.σ. Σπανούλης). Εγώ ακόμα από τότε που ήμουν νέος έλεγα ότι αν με θέλουν εδώ, θα είμαι εδώ. Αν δεν με θέλουν, εντάξει. Η ομάδα είναι πάνω απ' όλους. Και θα πρέπει να συνεχίσω να ακολουθώ αυτόν τον κανόνα", είπε ο υπαρχηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Πρίντεζης.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags