Facebook Pixel Κόμπι Μπράιαντ - Σέλβιν Μακ: Άσος του ΠΑΟ θυμάται το τελευταίο ματς του Κόμπι: "Τον έχω πάνω από Τζόρνταν και Λεμπρόν"! (vid)
Μπάσκετ
NBA
| 2021-04-14 10:58:00

Άσος του ΠΑΟ θυμάται το τελευταίο ματς του Κόμπι: "Τον έχω πάνω από Τζόρνταν και Λεμπρόν"! (vid)

Sportdog Team
Άσος του ΠΑΟ θυμάται το τελευταίο ματς του Κόμπι: "Τον έχω πάνω από Τζόρνταν και Λεμπρόν"! (vid)

Ήταν στο παρκέ στο τελευταίο παιχνίδι του θρύλου των Λέικερς, φορώντας την φανέλα των Γιούτα Τζαζ. Η ατμόσφαιρα, οι 60 πόντοι του Κόμπι και το αυτόγραφο στα παπούτσια.

Κόμπι Μπράιαντ - Σέλβιν Μακ: Στο "Athletic" μίλησε ο άσος του Παναθηναϊκού, Σέλβιν Μακ, και θυμήθηκε τον τελευταίο αγώνα του αείμνηστου Κόμπι Μπράιαντ με την φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς, στο παιχνίδι με αντίπαλο τους Τζαζ.

Χθες (13/4) συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια από την τελευταία εμφάνιση του Κόμπι στο παρκέ, όπου σημείωσε 60 πόντους με όλους τους δυνατούς και... αδύνατους τρόπους, με τον τότε παίκτη των Τζαζ και νυν του Παναθηναϊκού να μιλάει για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και το αύτογραφο που πήρε μετά από τον Μπράιαντ.

«Η αύρα στο γήπεδο ήταν φανταστική, κάτι που δεν είχα συναντήσει ξανά στην ζωή μου», ανέφερε αρχικά ο Μακ στο αφιέρωμα του «Athletic», προτού προσθέσει:

«Όλα ήταν για τον Κόμπε. Όλα! Υπήρξαν φάσεις που ο δρόμος για το καλάθι ήταν ανοικτός, αλλά προτιμούσαν να γυρίσουν την μπάλα για να καταλήξει στον Κόμπε. Εμείς δεν τον αφήσαμε να σκοράρει. Πολλοί νομίζουν ότι δεν παίξαμε άμυνα, αλλά δεν ήταν έτσι. Παίξαμε σκληρά. Απλά έβαλε μερικά απίθανα καλάθια. Ήταν ένας από τους καλύτερους ever και άφησε ό,τι είχε στο παρκέ. Εμείς παίξαμε σκληρά, αλλά μερικές φορές δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω».

Ο Μακ αποκάλυψε μετά μία συζήτηση με τον Μπράιαντ σε εκείνο το παιχνίδι: «Για μένα, είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Τον έχω πιο μπροστά από τον Τζόρνταν και τον Λεμπρόν. Αυτόν έβλεπα μεγαλώνοντας, τον είχα ως πρότυπο. Προφανώς, το παιχνίδι μου δεν έχει καμία σχέση μαζί του, αλλά λάτρευα να τον βλέπω. Οπότε ήθελα πολύ να έχω παπούτσια του ή μία υπογραφή του. Οπότε τον πλησίασα κατά την διάρκεια του αγώνα και τον ρώτησα αν μπορώ να του δώσω τα παπούτσια μου για να τα υπογράψει. Απάντησε με χαμόγελο και μου είπε "εννοείται, στείλε τα παπούτσια σου μετά". Ακολούθησε χαμός, είδατε όλοι τι έγινε. Δύο εβδομάδες μετά, τα παπούτσια ήταν σπίτι μου με την υπογραφή του Κόμπε».

Για την ιστορία, ο Σέλβιν Μακ ξεκίνησε στην βασική πεντάδα των Τζαζ σε εκείνο το ματς, μετρώντας 12 πόντους, 6 ασίστ, 5 ριμπάουντ σε 35 λεπτά συμμετοχής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags