Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Χαμένος ο Κάτας - Απίστευτο τι συμβαίνει μετά από τάιμ άουτ - Ξεκίνησε η επόμενη μέρα του ΠΑΟ
Μπάσκετ
| 2021-04-14 22:28:00

Χαμένος ο Κάτας - Απίστευτο τι συμβαίνει μετά από τάιμ άουτ - Ξεκίνησε η επόμενη μέρα του ΠΑΟ

Χαμένος ο Κάτας - Απίστευτο τι συμβαίνει μετά από τάιμ άουτ - Ξεκίνησε η επόμενη μέρα του ΠΑΟ

Η ευρωπαϊκή σεζόν που τελείωσε, οι στόχοι της διοίκησης και το αβέβαιο μέλλον του Ισραηλινού προπονητή. Μπορεί κόντρα στην ΤΣΣΚΑ οι Πράσινοι να έχασαν με... ψηλά το κεφάλι, ωστόσο τα όσα συμβαίνουν στο παρκέ, σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα.

Παναθηναϊκός: Αυτό ήταν για φέτος. Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Euroleague με μια αξιοπρεπή ήττα στη Μόσχα. Η ΤΣΣΚΑ, άλλωστε, είναι ομάδα επιπέδου Final-4 και οι "πράσινοι" έχουν χάσει φέτος από πολύ χειρότερες ομάδες.

Μπορεί ναι μεν ο Παναθηναϊκός να έπεσε με ψηλά το κεφάλι στη Ρωσία, ωστόσο δεν μπορεί να παραβλεφθεί το έλλειμμα που αρχίζει να φαίνεται όλο και περισσότερο στον πάγκο. Ο Όντεντ Κάτας τελειώνει τη χρονιά όχι με τον τρόπο που θα επιθυμούσε. Η αμφισβήτηση για εκείνον αυξάνεται, τη στιγμή που η ομάδα μοιάζει να μην έχει σαφές αγωνιστικό πλάνο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Παναθηναϊκός μοιάζει χαμένος στο παρκέ, ακόμα κι όταν προέρχεται από τάιμ άουτ!

Το ατομικό ταλέντο είναι αυτό που κρατάει το "τριφύλλι" όρθιο και αυτό ακριβώς συνέβη και στη Μόσχα.

Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο θεωρούνται στόχοι αδιαπραγμάτευτοι για τον Παναθηναϊκό. Η επόμενη μέρα για την ομάδα έχει ξεκινήσει ήδη για τους "πράσινους" και η ΚΑΕ στο παρασκήνιο προχωράει τον σχεδιασμό της. Είναι κάτι που έχουμε επισημάνει καιρό μέσα από το Sportdog. Το θέμα είναι αν στη νέα αυτή ομάδα που θα δημιουργηθεί, ο Κάτας μπορεί να ηγηθεί από τον πάγκο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ιδανική λύση ο Ζοτς - Φθορά ο Μποχωρίδης - Μην σπαταλήσει Χεζόνια"! Ατάκα-έκπληξη για Δημήτρη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags