Facebook Pixel Λευτέρης Αυγενάκης - ΕΟΚ: Απίστευτη κόντρα Αυγενάκη με Βασιλακόπουλο - Φοβερές ατάκες για... ψεκασμένους και κορωνοϊό
| 2021-04-15 22:42:00

Απίστευτη κόντρα Αυγενάκη με Βασιλακόπουλο - Φοβερές ατάκες για... ψεκασμένους και κορωνοϊό

Sportdog Team
Απίστευτη κόντρα Αυγενάκη με Βασιλακόπουλο - Φοβερές ατάκες για... ψεκασμένους και κορωνοϊό

Δεν λέει να σταματήσει o... πόλεμος ανάμεσα στο υφυπουργείο Αθλητισμού και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Έτσι μετά τις δηλώσεις από πλευράς ΕΟΚ που έλεγε τον Λευτέρη Αυγενάκη "γραφικό", ήρθε η απάντηση από πλευράς Κυβέρνησης όπου μιλάει για "ψεκασμένους" και "δηλώσεις για μη ύπαρξη του κορωνοϊού"

Λευτέρης Αυγενάκης - ΕΟΚ: Χωρίς τέλος είναι η κόντρα ανάμεσα στο υφυπουργείο Αθλητισμού και τη Ομοποσνδίας μπάσκετ. Μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Βασιλακόπουλου που χαρακτήρισε τον υφυπουργό "γραφικό", κατηγορώντας την κυβέρνηση για τη μετάθεση των εκλογών τις Ομοσπονδίας, ήρθε η απάντηση. Το υφυπουργείο κάνει αναφορά για όσα συμβαίνουν στην χώρα με την πανδημία, λέγοντας ότι αυτή είναι η αιτία που δεν έχουν γίνει οι εκλογές ένα χρόνο πριν, τονίζοντας αυτά που λέγονται είναι "ιδέες ψεκασμένες".

"Οι ισόβιοι διοικούντες στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, θεωρούν –προφανώς- την πανδημία «κατασκεύασμα»! Ισχυρίζονται και κατηγορούν ότι οι εκλογές των Ομοσπονδιών μετατέθηκαν αρκετές φορές από το περασμένο φθινόπωρο, καθ’ υπέρβαση των αρμοδιοτήτων του Υφυπουργείου Αθλητισμού, την ώρα που όλη η Ελλάδα δίνει ακόμα τη μεγάλη μάχη ενάντια στον Covid-19. Αντιπαράθεση με «ψεκασμένες ιδέες»! Ου γαρ έρχεται μόνον…", είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης για όσα του καταλογίζει η ΕΟΚ.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags