Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τεράστια γκαντεμιά στον Παναθηναϊκό - Νέο κρούσμα κορωνοϊού! - Θα γίνει το παιχνίδι με ΠΑΟΚ;
Μπάσκετ
| 2021-04-16 18:38:00

Τεράστια γκαντεμιά στον Παναθηναϊκό - Νέο κρούσμα κορωνοϊού! - Θα γίνει το παιχνίδι με ΠΑΟΚ;

Sportdog Team
Τεράστια γκαντεμιά στον Παναθηναϊκό - Νέο κρούσμα κορωνοϊού! - Θα γίνει το παιχνίδι με ΠΑΟΚ;

Ένα ακόμα κρούσμα του ιού εντοπίστηκε στις τάξεις των Πράσινων, μετά την επιστροφή τους από τη Ρωσία. Οι πρώτες πληροφορίες για το προσεχές παιχνίδι με τον Δικέφαλο και το αν τίθεται θέμα αναβολής.

Παναθηναϊκός: Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τρίτο κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα.

Δύο κρούσματα είχαν εντοπιστεί την Πέμπτη (15/4) μετά την επιστροφή της "πράσινης" αποστολής από τη Ρωσία, για τα παιχνίδι με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στα νέα τεστ που έγιναν την Παρασκευή (16/4) εντοπίστηκε ένα κρούσμα του ιού σε άνθρωπο του συλλόγου, δίχως να διευκρινίζεται το αν πρόκειται για αθλητή.

Πάντως, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, δεν τίθεται θέμα αναβολής της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (18/4, 17:00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως μετά τους σημερινούς (16/4) ελέγχους ένα ακόμη μέλος της ομάδας μας διαγνώστηκε θετικό στον Covid-19.

Η κατάσταση των τριών συνολικά νοσούντων παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags