Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τί συμβαίνει με Χεζόνια; - Απόφαση Κάτας που προκαλεί γκρίνια - Του κάνει... καψώνια! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2021-04-18 20:23:00

Τί συμβαίνει με Χεζόνια; - Απόφαση Κάτας που προκαλεί γκρίνια - Του κάνει... καψώνια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τί συμβαίνει με Χεζόνια; - Απόφαση Κάτας που προκαλεί γκρίνια - Του κάνει... καψώνια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι ο Ισραηλινός τεχνικός ο κατάλληλος άνθρωπος για να διαχειριστεί τον Κροάτη σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού; Τι συνέβη κόντρα στον ΠΑΟΚ, που δεν άρεσε καθόλους στους οπαδούς της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Ο Όντεντ Κάτας όσο καιρό βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού μπορεί να παίρνει καλό βαθμό σε αρκετές του αποφάσεις, ωστόσο υπάρχει και μια που είναι κάτω από την βάση.

Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά η διαχείριση που κάνει στον Μάριο Χεζόνια ο Ισραηλινός κόουτς, καθώς ακόμη και κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Κροάτης δεν έμεινε ούτε για 15΄ στο παρκέ, ενώ είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως στην 4η περίοδο τον έβαλε περίπου 8΄ πριν το τέλος, βγάζοντας τον μόλις 2΄ αργότερα. Και όλα αυτά σε ένα ματς που η διαφορά ήταν σταθερά σε διψήφια διαφορά, επιλέγοντας να αφήσει στο παρκέ τον Παπαπέτρου για περίπου 30΄.

Και στην εξίωση βάλτε και το γεγονός ότι ο Χεζόνια δεν είχε παίξει ούτε με Ζενίτ, ούτε με ΤΣΣΚΑ, λόγω του ότι δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής. Κοινώς, ο πιο ξεκούραστος και πιο ακριβός παίκτης των πράσινων δεν πήρε τον χρόνο που ενδεχομένως θα του αναλογούσε για να βρει περισσότερο ρυθμό στα πλέι οφ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags