Facebook Pixel Ολυμπιακός - Τζοκ Λάντεϊλ: "Ναυάγιο! "Χαλάει" του... κλεισμένου Λάντεϊλ στον Ολυμπιακό - Η απαίτηση που "τρέλανε" Αγγελόπουλους
| 2021-04-27 08:53:00

"Ναυάγιο! "Χαλάει" του... κλεισμένου Λάντεϊλ στον Ολυμπιακό - Η απαίτηση που "τρέλανε" Αγγελόπουλους

Sportdog Team
"Ναυάγιο! "Χαλάει" του... κλεισμένου Λάντεϊλ στον Ολυμπιακό - Η απαίτηση που "τρέλανε" Αγγελόπουλους

Ο Αυστραλός ψηλός φέρεται να ήταν "κλεισμένος" από τους Ερυθρόλευκους, όμως ζήτησε κάτι που οι Πειραιώτες αρνήθηκαν να του δώσουν κι έτσι η υπόθεσή του μπήκε στον "πάγο".

Ολυμπιακός - Τζοκ Λάντεϊλ: Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο άλλοτε φόργουορντ/σέντερ της Ζαλγκίρις θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, η υπόθεση... ναυάγησε.

Σύμφωνα με την "Live Sport", η απαίτηση του Λάντεϊλ για NBA out μέχρι τα τέλη Αυγούστου οδήγησε τις επαφές των δύο πλευρών στον... πάγο. 

Η free agency στην άλλη μεριά του Ατλαντικού θα "ανοίξει" στις 6 Αυγούστου κι έτσι ο Λάντεϊλ, που θέλει να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, ήθελε να έχει το "παραθυράκι" να βρει οποιαδήποτε ευκαιρία του παρουσιαστεί μέχρι τελευταία στιγμή.

Επιπρόσθετα, οι εκπρόσωποί του ζήτησαν να μην υπάρχει στο συμβόλαιο το υψηλότερο δυνατό buy-out για το καλοκαίρι του 2022, καθώς ήθελαν καλύτερες συνθήκες για πιθανή μετακόμιση στις ΗΠΑ.

Όλα τα παράπανω δεν... έκατσαν καλά στα αυτιά των ανθρώπων του Ολυμπιακού και παρότι ο παίκτης ήταν στην κορυφή της λίστας του Γιώργου Μπαρτζώκα, επέλεξαν να μην κάνουν δεκτές τις απαιτήσεις του κι έτσι η υπόθεσή του "παγώνει" και οι Ερυθρόλευκοι στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags