Facebook Pixel Αυτός είναι πιο... τρελός από τον Χεζόνια - Θέλει να έρθει στον ΠΑΟ και το λέει με κάθε τρόπο
| 2021-04-30 21:22:00

Αυτός είναι πιο... τρελός από τον Χεζόνια - Θέλει να έρθει στον ΠΑΟ και το λέει με κάθε τρόπο

Sportdog Team
Αυτός είναι πιο... τρελός από τον Χεζόνια - Θέλει να έρθει στον ΠΑΟ και το λέει με κάθε τρόπο

Μπορεί ο Super Mario να είχε εντυπωσιάσει τόσο με το πάθος που έδειχνε για τον Παναθηναϊκό πριν έρθει στην ομάδα, αλλά και την... τρέλα που κουβαλάει τώρα που φοράει τα Πράσινα. Όμως, φαίνεται ότι δεν είναι ο πιο... άρρωστος με το "Τριφύλλι" μιας και υπάρχει κάποιος που όπου και αν σταθεί λέει καθαρά ότι θέλει να έρθει στην Ελλάδα

Παναθηναϊκός - Ενές Καντέρ: Είναι πολύ γνωστή η αγάπη του Τούρκου τόσο για την Ελλάδα, όσο και για το Τριφύλλι, όμως αυτός δεν σταματάει να το επαναλαμβάνει. Ο σέντερ των Μπλέιζερς τιμήθηκε στο Μανχάταν από την ομογενειακή οργάνωση AHEPA και δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει για το όνειρό του. Συγκεκριμένα η οργάνωση του έδωσε το βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με τον πρόεδρο Γιώργο Χωριάτη και τον δικηγόρο και υπεύθυνο αθλητισμού της AHEPA, Γρηγόρη Στάμο να τον τιμούν με τον Τούρκο να λέει ότι "ως λαοί δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα".

Μετά σειρά πήρε ο Παναθηναϊκός όπου ο Ενές Καντέρ σε συνέντευξη στον "Εθνικό Κήρυκα" είπε:" Εγώ και ο αδερφός μου από μικροί βλέπαμε τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή παίζει εκεί και ένας πολύ καλός μου φίλος, ο Μάριο Χεζόνια, και είναι σίγουρο πως όταν η καριέρα μου στο ΝΒΑ θα τελειώσει, θα συζητήσω για να έρθω στον Παναθηναϊκό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags