Facebook Pixel Προμηθέας - Παναθηναϊκός: "Έσκασε" ανακοίνωση Προμηθέα - "Καρφώνει" Βασιλακόπουλο - "Καλούμε τον Παναθηναϊκό να..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-05 13:10:00

"Έσκασε" ανακοίνωση Προμηθέα - "Καρφώνει" Βασιλακόπουλο - "Καλούμε τον Παναθηναϊκό να..."

Sportdog Team
"Έσκασε" ανακοίνωση Προμηθέα - "Καρφώνει" Βασιλακόπουλο - "Καλούμε τον Παναθηναϊκό να..."

Τι ζήτησαν οι Πατρινοί εν όψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας; Διαβάστε την ανακοίνωσή τους.

Προμηθέας - Παναθηναϊκός: Ο Προμηθέας εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας καλεί το Τριφύλλι να τηρήσει τους κανόνες της ισονομίας και αξιοπιστίας και να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου σε ουδέτερη έδρα, σε περίπτωση που οι «πράσινοι» πάρουν την πρόκριση εναντίον του Λαυρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πατρινών:

«Μετά την πρόχειρη και σκανδαλώδη απόφαση της απελθούσας Διοίκησης του κ. Βασιλακόπουλου που έτρεξε τη τελευταία μέρα της Διοίκησης να ορίσει ως έδρα του τελικού το ΟΑΚΑ (έδρα ενός εκ των τεσσάρων διεκδικητών) και μετά την άρνηση τελικά του αιτήματος μας από τη προσωρινή Διοίκηση της ΕΟΚ να ορίσει την έδρα του τελικού σε ουδέτερο γήπεδο καλούμε την ομάδα του Παναθηναϊκού τηρώντας τους κανόνες της ισονομίας και αξιοπιστίας του θεσμού σε από κοινού αίτημα άρνησης διεξαγωγής του τελικού στο ΟΑΚΑ και τέλεσης του σε ουδέτερη έδρα σε περίπτωση που προκριθεί στο τελικό της διοργάνωσης.

Είμαστε σίγουροι πως αν η ΕΟΚ είχε μιλήσει με τις ομάδες όπως έκανε σε όλη την διάρκεια της χρονιάς για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης θα είχε την σύμφωνη γνώμη όλων των συμμετεχόντων για το θέμα του γηπέδου του τελικού σε ουδέτερη έδρα».

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού τονίστηκε ότι ο Προμηθέας βιάζεται και πώς από την πλευρά τους υπάρχει σεβασμός για το Λαύριο. Για τον τελικό υπάρχει ακόμα ένας αγώνας και η συγκέντρωση των παικτών του Τριφυλλιού είναι στραμμένη μόνο στον ημιτελικό.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags