Facebook Pixel Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Αντετοκόυνμπο θα κάνει τα Σεπόλια γνωστά σε όλο τον κόσμο - Δείτε τον λόγο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-05-05 16:53:00

Ο Αντετοκόυνμπο θα κάνει τα Σεπόλια γνωστά σε όλο τον κόσμο - Δείτε τον λόγο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Αντετοκόυνμπο θα κάνει τα Σεπόλια γνωστά σε όλο τον κόσμο - Δείτε τον λόγο (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι πάντες στον πλανήτη γνωρίζουν τον "Greek Freak", όμως λίγοι είναι αυτοί που ξέρουν ότι τα πρώτα βήματα στο μπάσκετ τα έκανε στο ανοιχτό γήπεδο του Τρίτωνα στην περιοχή των Σεπολίων στην Αθήνα. Από την άλλοι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει δηλώσει ότι χρωστάει τα πάντα στους ανθρώπους της περιοχής και βρέθηκε ο τρόπος να τους το... ξεπληρώσει

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αντίστροφα πλέον μετράνε οι πάντες για την έναρξη των γυρισμάτων για την ζωή του "Greek Freak" που ξεκινήσουν στις 16 Μαΐου στο γηπεδάκι του Τρίτωνα στα Σεπόλια. Ο διευθυντής του Athens Film Office, Στάθης Καλογερόπουλος μίλησε στην ΕΡΤ για το τι ετοιμάζεται ώστε να μπορέσουμε να... γυρίσουμε 20 χρόνια πίσω. 

"Όλη η περιοχή θα αλλάξει, θα γυρίσουμε 20 χρόνια πίσω, τότε που ζούσε εδώ ο Γιάννης", ανέφερε ενώ έχει γίνει γνωστό έχουν έρθει σε συνεννόηση με τον Δήμο Αθηναίων, όσο και με την αστυνομία για να προχωρήσουν στην μεγαλύτερη κινηματογραφική παραγωγή που έχει γίνει στην χώρα μας.

Η Faliro House Productions έχει αναλάβει την παραγωγή για την Ελλάδα και θα βρεθεί και δεύτερη φορά στα Σεπόλια, στις 12 Ιουνίου, και θα κάνει και δεύτερα γυρίσματα στην οδό Δράμας, όπου ήταν το σπίτι που μεγάλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σύμφωνα με το σενάριο τις ταινίας.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags