Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μάριο Χεζόνια: "Λιώνουν" οι οπαδοί του ΠΑΟ με τη δήλωση Χεζόνια: "Μου έφερε πίσω το πάθος μου για μπάσκετ" (vid)
| 2021-05-10 13:03:00

"Λιώνουν" οι οπαδοί του ΠΑΟ με τη δήλωση Χεζόνια: "Μου έφερε πίσω το πάθος μου για μπάσκετ" (vid)

Sportdog Team
"Λιώνουν" οι οπαδοί του ΠΑΟ με τη δήλωση Χεζόνια: "Μου έφερε πίσω το πάθος μου για μπάσκετ" (vid)

O Μάριο Χεζόνια δήλωσε χαρούμενος για την κατάκτηση του Κυπέλλου και τόνισε μτεαξύ άλλων πως ο Παναθηναϊκός «ξύπνησε» το πάθος του για το μπάσκετ.

Παναθηναϊκός - Μάριο Χεζόνια: Αναλυτικά όσα ανέφερε ο σταρ των «πράσινων» λίγο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου:

«Μετά από μία τόσο δύσκολη χρονιά, με τόσες άγνωστες συνθήκες για το πού θα είμαστε και τι θα κάνουμε, τελικά ο Παναθηναϊκός, στον οποίο βρίσκομαι μόνο τρεις μήνες και σαν ομάδα διαγωνίζεται σε τόσο σημαντικά παιχνίδια και για τρόπαια, έφερε πίσω το πάθος μου για το μπάσκετ. Δεν το είχα χάσει, αλλά ήταν δύσκολα χρόνια για μένα. Είμαι τόσο χαρούμενος που είμαι εδώ και μέρος αυτής της οικογένειας, που κερδίσαμε αυτό το τρόπαιο. Αυτό είναι το σημαντικό, μία ομάδα ανθρώπων που δουλεύουν καταπληκτικά, έχουν ξεχωριστό τρόπο σκέψης για τα πάντα.

Είναι αδέρφια μου, δεθήκαμε πολύ. Το ίδιο ισχύει και για το τεχνικό επιτελείο και φυσικά για τους Δημήτρη και Φράγκι. Με βοηθούν πάρα πολύ, είναι τα πάντα γι'αυτή την ομάδα. Είμαστε σαν οικογένεια και είμαι χαρούμενος για τον τίτλο».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags