Facebook Pixel Παναθηναίκός: Μεγάλη ανατροπή στον Παναθηναϊκό με ξένο παίκτη - "Άκυρη" η μεταγραφή!
Μπάσκετ
| 2021-05-10 21:10:00

Μεγάλη ανατροπή στον Παναθηναϊκό με ξένο παίκτη - "Άκυρη" η μεταγραφή!

Του Ηλία Λιβάνιου
Μεγάλη ανατροπή στον Παναθηναϊκό με ξένο παίκτη - "Άκυρη" η μεταγραφή!

Στον Όντεντ Κάτας ανήκει η τελική απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι. Ποιος άσος αναγκάζει το Τριφύλλι να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του και γιατί ο Ισραηλινός τεχνικός έχει έναν... ευχάριστο πονοκέφαλο.

Παναθηναίκός: Ένας από τους παίκτες του Παναθηναϊκού που έχει ακούσει πολλά τη φετινή χρονιά, άθελα του, είναι ο Σαντ Ρος. Και αυτό από τη στιγμή που η μερίδα του κόσμου πιστεύει πως ο συγκεκριμένος παίκτης αδικείται για το γεγονός ότι ουσιαστικά επιλέχθηκε για να είναι ο βασικός οργανωτής του Εξάστερου. Και όλα αυτά ενώ για τη συγκεκριμένη θέση έφυγαν μεσούσης της χρονιάς οι Τζάκσον και Σάικς, ενώ ούτε η επιλογή του Μακ αφήνει θετικό πρόσημο. 

Όπως και να έχει ο Κουβανέζος στον τελικό ήταν εξαιρετικός έχοντας 16 πόντους με 2/4 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ σε 35 λεπτά που έμεινε στο παρκέ. Ακόμα μια εμφάνιση υψηλού επιπέδου, με τον Κουβανό να σκοράρει σε πολύ κρίσιμο σημείο. Μάλιστα, ήταν και ο άνθρωπος που έκανε το 87-79 βάζοντας τέλος σε όποιες σκέψεις έκαναν οι παίκτες του Προμηθέα για να πάρουν το κύπελλο.

Η ουσία είναι ότι ο ίδιος έχει κερδίσει με το σπαθί του μια θέση στο ρόστερ της νέας χρονιάς, ενώ στην αρχή της σεζόν υπήρχαν φωνές που ήθελαν την ανικατάστασή του. Αν και θα γίνει συζήτηση για το εάν πρέπει να υπολογίζεται ως εναλλακτική στη θέση του άσου, ή έαν θα πρέπει να επιστρέψει στο 2-3.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι τρεις που θέλει ο ΠΑΟ για γκαρντ- Ξαφνικά... συναγερμός για Χεζόνια- Τρελά λεφτά για Έλληνα άσο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags