Facebook Pixel Γιάννης Σφαιρόπουλος: Σκηνές τρόμου για τον Σφαιρόπουλο - Πήγε σε καταφύγιο για να γλιτώσει από τους βομβαρδισμούς (vid)
| 2021-05-11 23:52:00

Σκηνές τρόμου για τον Σφαιρόπουλο - Πήγε σε καταφύγιο για να γλιτώσει από τους βομβαρδισμούς (vid)

Sportdog Team
Σκηνές τρόμου για τον Σφαιρόπουλο - Πήγε σε καταφύγιο για να γλιτώσει από τους βομβαρδισμούς (vid)

Εφιαλτική είναι η νύχτα τόσο στο Ισραήλ όσο και στην Λωρίδα της Γάζας με τους βομβαρδισμούς και από τις δύο πλευρές να είναι πολύ ισχυροί προκαλώντας τον πανικό σε όλο τον πληθυσμό της περιοχής. Μάλιστα όλα τα μέλη της Μακάμπι, ανάμεσά τους και ο Έλληνας τεχνικός, υποχρεώθηκαν να πάνε σε καταφύγια για να σωθούν

Γιάννης Σφαιρόπουλος: Πολύ δύσκολο βράδυ δεύτερη συνεχόμενη ημέρα βιώνουν οι κάτοικοι του Ισραήλ και της Λωρίδας της Γάζας από τους βομβαρδισμούς που πλήττουν την περιοχή και από τις δύο πλευρές. Μάλιστα στο Τελ Αβίβ, από το απόγευμα της Τρίτης (11/5) έχει σημάνει συναγερμός, λόγω του όγκου των επιθέσεων με τον Έλληνα τεχνικό, τους συνεργάτες του και τους παίκτες τις Μακάμπι να ζουν πρωτοφανείς σκηνές μιας και υποχρεώθηκαν να πάνε σε καταφύγιο για λόγους ασφαλείας.

Παράλληλα οι εικόνες που δείχνουν τι επικρατεί στο Τελ Αβίβ και στην Γάζα σοκάρουν με τις ρουκέτες κυριολεκτικά να πετάνε πάνω από τα κεφάλια των ανθρώπων. Όπως έχει γίνει γνωστό ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο μιας και βρίσκεται σε ασφαλή τοποθεσία. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags