Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Απίστευτη αποκάλυψη: "Με πήρε ο Ολυμπιακός επειδή ήμουν ο μόνος που είχα κερδίσει τον Ζέλικο"!
| 2021-05-13 20:44:00

Απίστευτη αποκάλυψη: "Με πήρε ο Ολυμπιακός επειδή ήμουν ο μόνος που είχα κερδίσει τον Ζέλικο"!

Sportdog Team
Απίστευτη αποκάλυψη: "Με πήρε ο Ολυμπιακός επειδή ήμουν ο μόνος που είχα κερδίσει τον Ζέλικο"!

Πρώην του Ολυμπιακού αποκαλύπτει τον τρομερό λόγο για τον οποίο οι Ερυθρόλευκοι κατέληξαν στην περίπτωσή του!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Στην ισραηλινή "Walla" μίλησε ο Πίνι Γκέρσον και αφού θυμήθηκε τον τελικό της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό για την Σουπρολίγκα, αποκάλυψε ότι τον είχε προσλάβει ο Ολυμπιακός επειδή ήταν ο μόνος που είχε κερδίσει τότε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

«Όταν μπήκα στο Μπερσί, έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Όλα ήταν κίτρινα. Ήταν κάτι ασύλληπτο. Εκείνη την εποχή, το να κερδίζεις τον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς ήταν σαν να βγάζεις νοκ άουτ τον Μοχάμεντ Άλι» τόνισε ο Γκέρσον με αφορμή την συμπλήρωση 20 ετών από τον τελικό της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό για την Σουπρολίγκα.

Για τον ερχομό του στον Ολυμπιακό, είπε: «Τα επόμενα χρόνια είχα προτάσεις από την Ισπανία, τη Σερβία και την Ελλάδα. Πριν νικήσω τον Ζέλικο, ενδεχομένως κανείς στην Ελλάδα δεν με γνώριζε. Έπειτα από πέντε χρόνια από εκείνον τον τελικό της Σουπρολίγκας, ήλθα στον Ολυμπιακό. Τους ρώτησα, λοιπόν γιατί με ήθελαν για προπονητή της ομάδας τους και μου είπαν: Επειδή είσαι ο μόνος που έχει νικήσει τον Ομπράντοβιτς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags