Facebook Pixel "Πάγωσε" ο Ιτούδης - Είδε τοπ παίκτη του να χάνει της αισθήσεις του την ώρα του αγώνα
| 2021-05-15 19:49:00

"Πάγωσε" ο Ιτούδης - Είδε τοπ παίκτη του να χάνει της αισθήσεις του την ώρα του αγώνα

Sportdog Team
"Πάγωσε" ο Ιτούδης - Είδε τοπ παίκτη του να χάνει της αισθήσεις του την ώρα του αγώνα

Μια από τις δυσκολότερες μέρες στην καριέρα του ήταν το Σάββατο (15/5) για τον Έλληνα τεχνικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας καθώς κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τη Νίζνι είδε έναν από τους κορυφαίους παίκτες του να χάνει σταδιακά τις αισθήσεις του και να αποχωρεί από το γήπεδο με ασθενοφόρο με προορισμό το νοσοκομείο.

Γκάμπριελ Λούντμπεργκ: Μπορεί η ΤΣΣΚΑ να κέρδισε με 79-75 τη Νίζνι και να προκρίθηκε στα ημιτελικά της VTB League, όμως στο ημίχρονο της αναμέτρησης οι πάντες πάγωσαν. Αυτό συνέβη γιατί ο άσος των Μοσχοβιτών δεν αισθανόταν καλά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις. Ο έμπειρος γκαρντ είχε αγωνιστεί μόλις 5:19, ενώ είχε και δύο πόντους.

Μετά το τέλος του αγώνα ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν τόνισε σε δηλώσεις του: "Ο Λούντμπεργκ είναι στο νοσοκομείο. Άρχισε να χάνει τις αισθήσεις του και τον πήγαμε αμέσως στο νοσοκομείο. Μην ξεχνάτε τα προβλήματά μας, είναι αρκετά. Ο Μπολόμποι ακόμη δεν μπορεί να αγωνιστεί. Θα έχουμε περιορισμένο ροτέισον στα επόμενα παιχνίδια μας" ενημερώνοντας για την κατάσταση που βρίσκεται ο Γκάμπριελ Λούντμπεργκ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags