Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Μόνο στην Ελλάδα αυτά! - Στον "αέρα" ακόμα το ΠΑΟ - Ολυμπιακός - Ποια τα δεδομένα
| 2021-05-15 21:55:00

Μόνο στην Ελλάδα αυτά! - Στον "αέρα" ακόμα το ΠΑΟ - Ολυμπιακός - Ποια τα δεδομένα

Sportdog Team
Μόνο στην Ελλάδα αυτά! - Στον "αέρα" ακόμα το ΠΑΟ - Ολυμπιακός - Ποια τα δεδομένα

Απίστευτο κι όμως ελληνικό αυτό που συμβαίνει με τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ γυναικών μεταξύ των Πρασίνων και της ομάδας του Πειραιά, μιας και λιγότερο από 24 ώρες από την διεξαγωγή του δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το αν θα γίνει ή αν θα αναβληθεί.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το θέατρο του... παραλόγου επικρατεί με τους τελικούς της Α1 γυναικών στο μπάσκετ, μιας και μετά την ένσταση που κατέθεσαν οι Πράσινοι ο αγώνας την Πέμπτης (13/5) είναι στον... αέρα.

Από εκείνο το σημείο και μετά μπορεί να έχουν περάσει δύο ημέρες και να βρισκόμαστε μόλις λίγες ώρες πριν τον δεύτερο αγώνα, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (16/5), όμως η ΕΟΚ και η ΚΕΔ δεν έχουν ανακοινώσει την απόφασή τους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι όποιες ανακοινώσεις θα γίνουν την ημέρα του αγώνα!

Το δεδομένο που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ότι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πρέπει να βρεθούν στο γήπεδο την ώρα που έχει ορισθεί περιμένοντας την ώρα που τα αρμόδια όργανα θα πάρουν την απόφαση να ανακοινώσουν τι θα συμβεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags