Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Μπάχαλο με τον τελικό με ΠΑΟ - Έξαλλοι στον Ολυμπιακό: "Φαρσοκωμωδία, αδιανόητο να..."
| 2021-05-15 23:32:00

Μπάχαλο με τον τελικό με ΠΑΟ - Έξαλλοι στον Ολυμπιακό: "Φαρσοκωμωδία, αδιανόητο να..."

Sportdog Team
Μπάχαλο με τον τελικό με ΠΑΟ - Έξαλλοι στον Ολυμπιακό: "Φαρσοκωμωδία, αδιανόητο να..."

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έκανε λόγο για "φαρσοκωμωδία" όσον αφορά στην διεξαγωγή του δεύτερου τελικού με τον Παναθηναϊκό για την Α1 γυναικών στο μπάσκετ.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Λίγες ώρες πριν από τον δεύτερο τελικό, άγνωστο παραμένει αν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση στη Λεωφόρο, αφού δεν έχει βγει ακόμα καμία απόφαση σχετικά με την ένταση που έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός για το πρώτο ματς στο Φάληρο.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, λοιπόν, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει πως όλο αυτό είναι μια φαρσοκωμωδία και πως χρησιμοποιήσει όλα τα νόμιμα μέσα , μηνύσεις και αγωγές προς όλους τους εμπλεκόμενους (μέλη της ΚΕΔ και Δ. Σ. ΕΟΚ) για την διασφάλιση των συμφερόντων του.

Μάλιστα, αναφέρει ότι είναι αδιανόητο, παραμονή του μεγάλου αγώνα, να μην γνωρίζουν οι αθλήτριες της ομάδας αν θα αγωνιστούν ή όχι.

Αναλυτικά η θέση του Ερασιτέχνη του Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός αναφορικά με τη φαρσοκωμωδία που παρακολουθούμε να εξελίσσεται, προτίθεται να χρησιμοποιήσει όλα τα νόμιμα μέσα , μηνύσεις και αγωγές προς όλους τους εμπλεκόμενους (μέλη της ΚΕΔ και Δ. Σ. ΕΟΚ) για τη διασφάλιση των συμφερόντων του. Είναι αδιανόητο, παραμονή ενός προγραμματισμένου τελικού που κρίνει ένα πρωτάθλημα, να μην γνωρίζουν οι αθλήτριες μας αν θα αγωνιστούν η όχι. Για αυτό το γεγονός και για όλα όσα έχουν συμβεί στη σειρά των τελικών, οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags