Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Έσκασε" τώρα: "Φωτιά" στο ντέρμπι - Έγινε δεκτή η ένσταση του Παναθηναϊκού! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-05-16 11:42:00

"Έσκασε" τώρα: "Φωτιά" στους τελικούς - Έγινε δεκτή η ένσταση του Παναθηναϊκού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Έσκασε" τώρα: "Φωτιά" στους τελικούς - Έγινε δεκτή η ένσταση του Παναθηναϊκού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΚΕΔ της ΕΟΚ έκανε δεκτή την ένσταση των Πράσινων, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο πρώτος αγώνας με τον Ολυμπιακό θα παιχτεί από την παράταση ή από την αρχή. Αναβολή στον σημερινό, δεύτερο τελικό στη Λεωφόρο.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η ΚΕΔ της ΕΟΚ, έκανε δεκτή την ένσταση του Παναθηναϊκού για τον τρόπο λήψης απόφασης των τριών διαιτητών, για το καλάθι της Τσάστιτι Ριντ στην εκπνοή του ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό, κατοχυρώνοντας το καλάθι της Αμερικανίδας. Κάτι που σημαίνει, ότι ο αγώνας ολοκληρώθηκε με 72-72 και πλέον απομένει η απόφαση για το εάν θα επαναληφθεί ή θα συνεχισθεί στην παράταση.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ολυμπιακός νίκησε στον πρώτο τελικό της Α1 γυναικών μπάσκετ με 72-70 τον Παναθηναϊκό, με τους διαιτητές να αποφασίζουν ότι το καλάθι της Ριντ του Τριφυλλιού -με το οποίο ο αγώνας θα πήγαινε στην παράταση- ήταν εκπρόθεσμο.

Ο Παναθηναϊκός ωστόσο, κατέθεσε ένσταση, αμφισβητώντας την εγκυρότητα της απόφασης των διαιτητών, επειδή είδαν το Instant Replay από τη διαδικτυακή μετάδοση του αγώνα, κάτι το οποίο δεν προβλέπεται από τον κανονισμό.

Το διαιτητικό «τρίο» του ντέρμπι (Τσαρούχα - Ανδρικόπουλος - Καλδίρης), ανέφερε στο φύλλο αγώνος, ότι εξ αρχής είχε κρίνει ως εκπρόθεσμο το καλάθι της Ριντ και απλώς επιβεβαίωσε την απόφαση μέσω του βίντεο.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα έφεσης μέσα στις επόμενες 48 ώρες που θα εκδικαστεί ξανά η υπόθεση από την Ολομέλεια της ΚΕΔ και είναι προφανές πως ο δεύτερος τελικός, που είχε προγραμματιστεί για σήμερα (16/5), αναβάλλεται εξ ορισμού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags