Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Εξέλιξη βόμβα - Ξένοι διαιτητές και στο μπάσκετ - Ανοίγει ο δρόμος για Ολυμπιακό… λόγω ΠΑΟΚ!
Μπάσκετ
| 2021-05-18 15:09:00

Εξέλιξη βόμβα - Ξένοι διαιτητές και στο μπάσκετ - Ανοίγει ο δρόμος για Ολυμπιακό… λόγω ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Εξέλιξη βόμβα - Ξένοι διαιτητές και στο μπάσκετ - Ανοίγει ο δρόμος για Ολυμπιακό… λόγω ΠΑΟΚ!

Σημαντικές εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν στον χώρο της ελληνικής διαιτησίας και στο μπάσκετ το φετινό καλοκαίρι, οι οποίες σίγουρα θα διευκολύνουν τους αδελφούς Αγγελόπουλους ώστε να δώσουν το «οκ» για την επιστροφή της ομάδας στη Basket League.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος ξεκαθάρισε πως θα ζητήσει αλλαγή της προκήρυξης για να σφυρίζουν ξένοι διαιτητές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για τον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ: «Η φωνή μου είναι κλεισμένη από τον αγώνα και τις διαμαρτυρίες και τα γαλλικά - ισπανικά που φώναζα όταν μας πετούσαν μπουκάλια. Τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ βιώσαμε την αδικία και την βίωσα ξανά, εγώ είδα το καλάθι καθισμένος σε καρέκλα και δεν το είδε ο διαιτητής που ήταν όρθιος και μέσα στο γήπεδο. Το είδα εγώ και όλη η Ελλάδα. Η ένσταση δεν θα άλλαζε κάτι και θα γινόταν ένα μπάχαλο ενώ μπορεί να μην τελείωναν κιόλας τα pla-off. Θα πρέπει να αλλάξει το καθεστώς με τη διαιτησία, να υπάρχει αξιολόγηση και να τιμωρούνται οι διαιτητές πηγαίνοντας σπίτι του».

Ο Κορομηλάς φεύγοντας μας είπε, "συγγνώμη, το είδα, έκανα λάθος", αλλά τι να το κάνουμε; Σε δύο κρίσιμα παιχνίδια ο ίδιος διαιτητής όπως και στο Κύπελλο με τον Προμηθέα, δεν μας σεβάστηκαν καθόλου, δεν σέβονται τον λαό του ΠΑΟΚ, εμένα, και είμαι εξαγριωμένος. Πιστεύω πράγματα και δεν τα λέω γιατί θα τα μετανιώσω».

Θα ζητήσω να αλλάξει η προκήρυξη και να έχουμε πλέον ξένους διαιτητές για να μην διαλύσουμε την υγεία μας και να μας παίζουν δίκαια. Μέσα στο ΟΑΚΑ φώναζαν ''Βούλγαροι, Βούλγαροι'' και κανείς δεν έκανε τίποτα. Τα μπουκάλια τα έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια στα γήπεδα, αλλά το Βούλγαροι δεν μπορώ να το δεχθώ».

Για το πλάνο της νέας χρονιάς: «Γίνεται μία προσπάθεια από τώρα να συγκεντρώσουμε τα χρήματα για τη νέα σεζόν. Ο κόσμος ρωτάει αν θα έχουμε διαρκείας και το πότε θα βγουν, αλλά όλα αυτά εξαρτώνται και από τα μέτρα που θα ισχύουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags