Facebook Pixel Είναι επίσημο! Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ο Τζέιμς - Στα "κάγκελα" οι οπαδοί
| 2021-05-18 18:56:00

Είναι επίσημο! Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ο Τζέιμς - Στα "κάγκελα" οι οπαδοί

Sportdog Team
Είναι επίσημο! Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ο Τζέιμς - Στα "κάγκελα" οι οπαδοί

Οι πάντες περίμεναν ότι ο Αμερικάνος γκαρντ θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα με μια επιστροφή του, κάτι που θα άλλαζε κατά πολύ τα δεδομένα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, όμως φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί αφού αυτό ανακοίνωσε ο πλέον αρμόδιος άνθρωπος στον σύλλογο

Μάικ Τζέιμς - ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος των Ρώσων, μέσω της οποίας έκανε γνωστό ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση επιστροφής του Αμερικανού στην ομάδα, μιας και ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Δημητρη Ιτούδη. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, αγωνίζεται πλέον στου Νετς και τα πηγαίνει πολύ καλά, αφού μετράει 6,6 πόντους και 2,2 ριμπάουντ σε 12 αγώνες στην κανονική περίοδο, ενώ συνεχίζει στα play off με στόχο το... δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

Από την πλευρά του ο Αντρέι Βατούνιν ήρθε σε συμφωνία με τον Έλληνα τεχνικό για τουλάχιστον δύο χρόνια και με δηλώσεις του στο Match TV έκανε γνωστό ότι όσο ο Δημήτρης Ιτούδης προπονητής των Ρώσων ο Αμερικανός δεν μπορεί να παίξει εκεί, λόγω των επεισοδίων που είχαν οι δύο αντρές. "Είναι ξεκάθαρο πως όσο είναι ο Ιτούδης μαζί μας, δεν μπορούμε να έχουμε τον Μάικ Τζέιμς", είπε ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags