Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Πανηγυρίζουν" στον ΠΑΟ για Μάικ Τζέιμς - Πληροφορία...φωτιά για ΟΑΚΑ - "Άκυρο" από Ομπράντοβιτς!
Μπάσκετ
| 2021-05-18 22:40:00

"Πανηγυρίζουν" στον ΠΑΟ για Μάικ Τζέιμς - Πληροφορία...φωτιά για ΟΑΚΑ - "Άκυρο" από Ομπράντοβιτς!

του Pick n' Scroll
"Πανηγυρίζουν" στον ΠΑΟ για Μάικ Τζέιμς -  Πληροφορία...φωτιά για ΟΑΚΑ - "Άκυρο" από Ομπράντοβιτς!

Η επόμενη ομάδα του Αμερικανού και η νέα φημολογία για το Τριφύλλι. Η μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζουν οι Πράσινοι και η... τρέλα του κόσμου για τον Ζοτς. Τι γίνεται με τον Σέρβο προπονητη και οι πιθανότητες να επιστρέψει στον αγαπημένο του πάγκο.

Παναθηναϊκός: Από την στιγμή, που ανανέωσε ο Δημήτρης Ιτούδης μέχρι το 2023 με την ΤΣΣΚΑ, αυτομάτως παύει να υπάρχει για την ρωσική ομάδα ο Μάικ Τζέιμς. Οι δύο άντρες έχουν τσακωθεί και δεν υπάρχει περίπτωση ο Αμερικάνος γκαρντ να ξαναπαίξει υπό τις οδηγίες του Ιτούδη.

Αλλωστε στο ΝΒΑ πάει πολύ καλά με τους Νετς και το πιθανότερο είναι ότι και του χρόνου θα βρεθεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να βρεθεί φόρμουλα με το συμβόλαιο της ΤΣΣΚΑ με τον Τζέιμς, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2023.

Μόλις άκουσαν τα νέα για τον Ιτούδη οι φίλοι του Παναθηναϊκού κάπου χάρηκαν, ελπίζοντας έστω και λίγο ότι ο Τζέιμς μπορεί να πάει το καλοκαίρι στην ομάδα τους. Με τον Αμερικάνο γκαρντ δεν μπορείς να βγάλεις εύκολα άκρη. Δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος. Οποτε κρατάς και ένα απειροελάχιστο παραθυράκι επιστροφής του στον Παναθηναϊκό. Όλα, όμως, δείχνουν ότι θα συνεχίσει στο ΝΒΑ, όπου τα πηγαίνει περίφημα και είναι άλλωστε ένας γκαρντ, που από αρκετούς πλέι-μέικερ του ΝΒΑ είναι καλύτερος.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του θα πάει το καλοκαίρι στις γνωστές επιλογές του Λαπροβίτολα, του Πέρι και του Γιόβιτς. Αυτές είναι οι τρεις περιπτώσεις, που έχουν ξεχωρίσει, και θα ισχύσουν είτε προπονητής θα συνεχίσει να είναι ο Οντεντ Κάτας, είτε προπονητής θα είναι ο Δημήτρης Πρίφτης, το όνομα του οποίου ακούγεται έντονα.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θέλει…χθες για τον πάγκο τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά ο Ζοτς δεν έχει τέτοια σχέδια κατά νου. Δεν είναι άλλωστε σε τέτοια κατάσταση ο Παναθηναϊκός, ώστε να μπορεί να προσελκύσει τον κορυφαίο ever προπονητή της Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι "τελειώνει" ο Κάτας - Φήμες για κορυφαίο Έλληνα κόουτς στον ΠΑΟ - Πού θα... πάει ο Ζοτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags